Ahojte dievčatá idem si po radu. Som na rodičovskom s mojim ročným syncekom. Včera som zistila ze som tehotná. Ako to je s dojčením počas tehotenstva. 🙄Tie ktoré ste boli natom ako ja😉ďakujem veľmi pekne za odpovede 🤗
@06zuzina04 Ja som dojcila tiez asi do 5 mesiaca.... maly mal 23 mesiacov a postupne som ho odstavila. Ak budes mat tehu bez problemov a nebude ta to zatazovat je to ok. aj moj gynekolog mi to povedal a predpisal mi len vitaminy aby sme mali dost vsetkeho 🙂
@06zuzina04 Ja som dojcila pocas celeho tehotestva a po narodeni druheho babatka sme pokracovali dalej 🙂
Ja mám doma 15 mesačneho synčeka a som v 8tt a stále kojim
Nasa ma 2r4m,ja som 12tt a stale dojcim (len cez den,na noc uz davnejsie nie),trosku je "obmedzujem",lebo mi to je strasne neprijemne,ale zatial som odhodlana pokracovat
@06zuzina04
Prvú som dojcila celé tehotenstvo dokiaľ som nešla do pôrodnice. Výhodou bolo aj spokojne babo po pôrode, keďže som mala mlieko hneď a nemusela čakať dokiaľ sa viac rozbehne. Aj sestričky si to chválili že je to super. A teraz som v 25tt a tiež kojím, len malá sa sama odstavuje postupne, tak uvidím dokedy vydrží 🙂
dojcila som skoro cele tehotenstvo, cca mesiac pred terminom som sa "dohodla" so synom, ze staci 🙂 ak nemas nejake problemy, dojci synceka dalej 🙂
Ďakujem dievčatá 🤗ja som sa len pýtala preto lebo nedávno som videla podobný prispevok a ze lekár jej zakázal kojiť nakoľko tým berie výživu tomu druhemu🙄. Tak pokračujem ďalej 🤗🤗🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@06zuzina04 Dojčila som cca do 5.mesiaca tehotenstva.