Milé mamičky. Poznáte prípad, alebo ste to sama zažila? Dojčíte, menzes po šestonedelí sa ešte nedostavila aj napriek tomu tehotná? Je to možné? A ako ako na to mamička prišla, že je tehotná?
@niki121 som zvedavá ako to dopadlo. Ak si tehu tak gratulka a pridavam sa do "klubu". Moj drobak ma tiez 10 m a vyzera to tak ze v aprili sa znova o nieco rozrastieme🙂
poznam jeden taky pripad moja sestra porodila v january a v maji zistila ze je opat tehotna aj to sa dozvedela len kvoli tomu ze bola na vysetreni inak by to nezistila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@niki0121 Ahoj, jasné, že sa to môže stať, dojčenie nie je stopercentná antikoncepcia. A to sa stalo Tebe? Lebo vidím, že Tvoj syn už má skoro 10 mesiacov, v tom prípade už dojčenie pred tehotenstvom určite nechráni. A ako sa to mohlo stať, keď sa ešte nedostavila menštruácia? Nuž tak, že si otehotnela na prvý šup, hneď, ako si mala od pôrodu prvú ovuláciu. Keby si neotehotnela (alebo tá, o ktorej píšeš, nie je jasné, či ide o Teba), tak už by tá menštruácia prišla. (Konkrétne taký prípad nepoznám, takže na poslednú otázku neviem odpovedať, ale takáto mamička zrejme zistí tehotenstvo o niečo neskôr). Ak si to Ty a čakáš šieste, tak Ti držím palce a želám veľa síl. 🙂