Ahojte zienky. My sa už snayime rok. Na zaciatku februara som v 4mes.potratila...tak sme si dali pauzu a isli sme nato znovu, Moj problem je nepravidelna mens.takže vypocitat ovulacne dni je velmi narocne dokonca nemozne. Chcem sa spýtat ...stalo sa niektorej z Vas...?..neviem kedy mam dostat mrchu..teraz je to 30DC. Velmi ma bolia prsia. Tlak...totalny. narastli mi. Aj muž si to vsimol. Silne bolesti v podbrusku. Nie stale.Vcera vecer... Dnes rano. Brutalita....ale...test negativny. Dnes som zacala trosku krvacat. Ziadna menstruacia. Len trosku krvi. Taky akoby priehladny vytok s toskou krvi. Myslite ze mozem byt tehu? Citala som, ze tento " výtok" znamena uhniezdovanie vajicka. ALe preco potom vysiel test negativny???:(((( Mate niektora skusenosti???? Dakujem 😲
ahoj, ak ti mozem poradit, zacni si merat bazalnu teplotu, ja mam tiez nepravidelnu MS a ovulaciu si grafom presne urcim. Pridaj sa do temy grafy BT, tam ti kocky pomozu.
Baby teraz som isla vysypat smeti a tam bol ten moj test..a je tam druha ciarka totalne slabucka....ale moc slabunka...Skusim o par dni, ale prosim Boha aby to vyslo.
@kafanka5 ak si mala druhu ciarku hoci bola slaba ja osobne by som si rano spravila dalsi test drzim palce
@kafanka5 podla mna ti mozem zagratulovat 🙂 moj prvy test bol tiez negativny a ked som ho isla vyhodit, tak bola viditelna slaba druha ciarka...o tri dni uz bol test pozitivny hned
Ona je vidiet len ked si test nahnem do svetla...bojim sa ze si to uz namyslam strasne
Ja som mala tie isté príznaky a test bol negatívny a o týždeň už bol pozitívny a na fotke vidíš výsledok 🙂 Tak ti držím pršteky nech ti to tiež vyjde ako mne 🙂
skus si neskor urobit dalsi test..a daj vediet..
ja to mam teraz tiež tak .. a test negativny kramy nikde musim si zabehnut ku doky az mam klud takto pred vianociami .. aj prve tehu som mala negativne testy a pozitývny som ho mala až v 7 tt 🙂 držim palce
@22beba aj mna pobolieva v lavom vajecniku uz niekolko dni,najskor iba trosku,teraz uz viacej,aj bradavky ma pobolievaju,len sa bojim tak sledovat,bo aj minuly mesiac som si uz myslela,ze som tehu a nic,teraz mam mat zenske dni,den pred stedrim dnom,to by bol nadherny darcek pre mojho draheho aj pre celu rodinku,ach keby to tak vyslo na dve ciarky
No baby sklamem Vas...najmä seba som...o den dosiel menzes. ..nevadi.....frcime nato nabuduce. ja sa snazim 5 mes....napisala som rok, ale bol tam aj potrat a pauza....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mozno je este skoro. moje priznaky bolipresne ako keby mala mrcha prist.test som robila na 35 DC. skus neskor. drzim palce🙂