Ahojte, čo poviete na môj test robený dnes, zajtra má prísť mrcha, dúfam že nepríde, test robený poobede 🙂 foto v komentári
Vyzerá to nádejne
Je vidieť .. 🙏ale slabunko....🙏.Mešká ti?
@simbatko skúsim zajtra ráno, zajtra mám dosť M, ale nevydržala som dnes... Ďakujem 🙂
@simbatko ved píše ze zajtra čaká ms
@aurorastone nejak som prehliadla 🤗 nevadí....
Tak držím ✊❣️
Určite je to tam a blahoželám😊
Vyzera to velmi nadejne.Netreba hovorit hop,kym to nevudrzi prvu menstruaciu,prvy mesiac,prvy trimester a tak dalej ale evidentne ste nieco zamiesili 😊
Niečo sa črtá, držím palce 💪
Niečo tam je,,skus ešte nesko počas dňa,možno bude ešte výraznejšia..ja som to tak mala..ráno pomaly nic a okolo pomaly bakule😁držím palce
Je tam viditelny jasny duch daj si to do negativu a bude to na beton ze je pozitivny
Ukáže mi už digitálny niečo? Či radšej počkať 🙂 ďakujem všetkým ❤️ dúfam že to vyšlo ☺️
Baby píšu tu na Modrom koníkovi že je spoľahlivý a ukáže.....tak verím že aj na tebe ukáže..pak daj toto držím ✊🥰
Jo, ten druhy je jasny, drzim palce 🥰
Na digi este trosku pockaj, ten ma nizsiu citlivost. Ak mas este Livsane, tak o 2 dni sprav. Ale Livsane mi ukazoval slabsie ako napriklad ten spochybnovany Pepino. Ten mi duchoval hocikedy, ked aj neslo o tehotenstvo, ale ked to bolo teho, tak bol riadne silny, silnejsi ako Livsane.
Pekne, je tam ciarka. Gratulejem🤩 a drzim palce nech silnie.
Oba sú pozitívne, čiarka silnie, gratulujem. 🙂
Vyzerá to nádejne 😉🥰
🙏🙏❤️
Supeeer🙏🙏🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Není foto... pošli..