Ahojte dievčence, dnes robeny mamatest v poobednych hodinach, nieco sa mi zda ale neverim uz ziadnym testom. Myslite si ze to bude len kanalik zas? s mamatestom mate skusenosti s takymto zjavom, ktory bol nakoniec falosny? fotka kde su 2 testy, vrchny jr vcerajsi ranny a spodny ten z dnesneho poobedia. dakujem vopred za rady a názory. este dodam, dnes 11 alebo 12 dpo, MS má prist za 2 dni.
@nikca_123 ktore testy su spolehlive? lebo najprv bol velky bum s mamatestom ake su uzasne a uz odrazu duchuju a kanaluju, pepino maju malo farbiva, top testy su katastrofa aj z vody urobila ciarku, dr. max mam velmi zle.skusenosti tak uz neviem fakt 😀
Mne ako prvy na 9DPO vysiel Women Secret. Najlacnejši a najlepsi
@nelly1310 ďakujem, skusim zajtra pokukat,kedze u nas v lekarni maji velmi obmedzene znacny.V dr max len ich testy a clearblue digi a v obyc lekarni mamatesy, toptesty, v dm pepino toptesty a v plus lekarni ich znacku a zhasla fajka.. 😕
Ja mam este skusenost s Intimed (tak sa tusim volaju?) z kauflandu. V navode bolo, ze pre potvrdenie negativneho vysledku pockat 10 minut. A presne po 10 minutach zrazu ciarka. Nie duch, normalna ciarka farebna. Tri rozne mi to spravili, a tehotenstvo, ani chemicke to urcite nebolo. Takze ten tiez neodporucam. Pepino su podla mna v pohode.
Niečo tam je vidno, skús zajtra a držím silno palceky 🙏😊👊
ja tam vidim velmi velmi slabeho ducha ale to moze byt ze aj test duchuje tazko povedat lebo je to strasne slabe ale ja vidim ze tam je 🙂 kazdopadne pockaj na ms ak je tam, bude tam aj o 2 dni a bude silnejsia daj vediet ;) držím palce
Drzim palce, ak sa ciarka neobjavi zajtra, objavi sa urcite coskoro. Ja na nu cakam rok a pol. Sice uz som sa jej pred 2 mesiacmi dockala, aj silnela, ale ms prisla; biochemicke 😏
@nikca_123 presne ako ja, sice je to nieco kusok vyše roka snazenia, a tiez som mala viac biochem 🙂 nevadi, raz nam to vyjde 🙂
Kým ms nepríde je vždy šanca ze sa podarí..
@nev80 vyzerá pozitívny, skus dnes ešte spraviť
@summersunny94 robila som casto nenavidený pepino. Doteraz mi robil iba slabo viditelneho ducha ale toto je ruzove. Navyse mi je velmi na vracanie odkedy som sa zdvihla ze idem na wc.
@nev80 to je určite pozitívny test, skus si kúpiť ešte digitálny ClearBlue test a ten ti to už určite potvrdí. 🙂 držím Ti silno palce
@summersunny94 ďakujem. Hned rano pôjdem kupit.
@nev80 oki a si ho správ a daj vedieť. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kanalik, robi toto skoro kazdy mamatest. Len ked som bola tehotna naozaj, tak bola slaba ale pekna ciarka.