Ahojte, nechraneny styk som mala 24.12.2019 a dnes mi test ukazal toto. Co si o tom myslite?
Niečo tam je vidno ale skus o par dni znova
Ciarka tam je no dost daleko skus este iny
@zina234 chybny test. Skus dalsi.
@zina234 pokial si nemala vtedy ovulaciu, tak ste mohli sexovat aj cely den.
Negativ
Ja som si robila test pred 2 tyzdnami.. 1 mi vysiel // ale ze velmi slabo..potom som kupila 3 testy a iba 1 ciarka... pred vcerom som si zase robila test a teraz uz ovela silnejsia aj ta druha ciarka..
Nic tam nie je. Sorry.
@zina234 super 👍celkom dobre "nic" 😂gratulujem
@wejuska7910 dakujem 😊
Ahojte, aj ja som mala mat ovulaciu cca 24.12. Dnes mi mešká este len jeden den a test by som skor nerobila, len mam ist za dva dni na tetovanie obocia, tak, ze si spravim a vysla mi slaba druha ciarka. Myslite, ze tam nieco je? Lebo v tom pripade musim zrusit termín, co mi vobec neprekaza, ak by sme mali malinke 😊
@veronika342 urcite je to pozitivne,gratulujem ✊
Ja pridavam moju skusenost, s pozitivnym testom.. dnes som bola na gyne a dr povedal, ze tam nic nieje.. ze testy niekedy klamu.. tak sa radsej este nevzivajte do toho aby ste neboli sklamane..:(
@wejuska7910 ďakujem 🙂 tak obočie bude musieť počkať 😁
@aneta04 veď to, uvidím ako to dopadne. A za teba mrzí ma to. Verím, že sa podarí na budúce 😊
@veronika342 vďaka
@wejuska7910 tak robila som si aj digitálny, nevydržala som a máš pravdu, je to tam 😊 tak verím, že všetko pôjde ako má a potvrdí mi to aj lekár 😊
@veronika342 super 😊😊gratulujem
@wejuska7910 ďakujem 🙂 vážim si to
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zina234 je to moc na strane, tiez som taketo iste mala a nebola som tehotna