Dnes mi má prísť menzes a zatiaľ nič

12. apr 2024

Ahojte. Budem vďačná za každú normálnu odpoveď.
Nikdy sa mi to ešte nestalo,preto by som bola rada,ak by mi niekto vysvetlil,poradil.
24.3. som mala styk,išlo všetko do mňa,pretože zlyhala ochrana 😳 bol to prvý deň mojich plodných dní.
Išli sme s priateľom kúpiť tabletku PO. (Ellaone) akže ho hodiny som ju užila.
Prvý test som si pre istotu urobila cca týždeň do zadu,kde bolo jasné vidieť len jednu čiarku. Včera som si spravila opäť test,a opäť je negatívna. Čítala som,že by už mal test zachytiť niečo. Dnes mi má prísť MS,ale zatiaľ nič.
Cítim bolesť v krížoch,prsia už mám týždeň boľavé, tvrdé a citlivé,aj bruško má bolí.. príznaky ako pred MS,akurát tie prsia nemávam až takéto citlivé ako sú teraz. Viete mi niekto poradiť? Zbytočne stresujem? Dieťatko momentálne nepripadá do úvahy,ale keď príde,tak príde.... Viem,že po užití tabletky sa tie hormóny možno trošku pobláznili,máte niekto skúsenosť? Na fotke je test zo včera.

deti95060810
12. apr 2024

menzes príde, ale možno až o týždeň... tabl. "po" rozhádže všetko čo sa dá.

autor
12. apr 2024

@deti95060810 ďakujem za odpoveď,čakám že by mal prísť mám taký pocit že niesom tehotná,ale aj tak pre istotu som si tie testy urobila.

januska12323
12. apr 2024

Všetky príznaky máš z tej tabletky.

doris11
12. apr 2024

Nestresuj, tabletka po ti vie rozhádzať menzes

autor
12. apr 2024

@doris11 ďakujem

autor
12. apr 2024

@januska12323 ďakujem

majamat
12. apr 2024

odchylky v ms o 5-7dni sa za meskanie nepovazuju. ms nemusi prist presne na den,a ko sa chybne zauzivalo.
s teda ak si uzila tbl Po..- tam je fakt odchlyka este pravdepodobnejsia.

autor
12. apr 2024

@majamat ďakujem

tina5959
12. apr 2024

Kľud. Veď test je negatívny.

autor
14. apr 2024

@tina5959 krámy prišli.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre