Ahojte. Budem vďačná za každú normálnu odpoveď.
Nikdy sa mi to ešte nestalo,preto by som bola rada,ak by mi niekto vysvetlil,poradil.
24.3. som mala styk,išlo všetko do mňa,pretože zlyhala ochrana 😳 bol to prvý deň mojich plodných dní.
Išli sme s priateľom kúpiť tabletku PO. (Ellaone) akže ho hodiny som ju užila.
Prvý test som si pre istotu urobila cca týždeň do zadu,kde bolo jasné vidieť len jednu čiarku. Včera som si spravila opäť test,a opäť je negatívna. Čítala som,že by už mal test zachytiť niečo. Dnes mi má prísť MS,ale zatiaľ nič.
Cítim bolesť v krížoch,prsia už mám týždeň boľavé, tvrdé a citlivé,aj bruško má bolí.. príznaky ako pred MS,akurát tie prsia nemávam až takéto citlivé ako sú teraz. Viete mi niekto poradiť? Zbytočne stresujem? Dieťatko momentálne nepripadá do úvahy,ale keď príde,tak príde.... Viem,že po užití tabletky sa tie hormóny možno trošku pobláznili,máte niekto skúsenosť? Na fotke je test zo včera.
@deti95060810 ďakujem za odpoveď,čakám že by mal prísť mám taký pocit že niesom tehotná,ale aj tak pre istotu som si tie testy urobila.
Všetky príznaky máš z tej tabletky.
Nestresuj, tabletka po ti vie rozhádzať menzes
@doris11 ďakujem
@januska12323 ďakujem
odchylky v ms o 5-7dni sa za meskanie nepovazuju. ms nemusi prist presne na den,a ko sa chybne zauzivalo.
s teda ak si uzila tbl Po..- tam je fakt odchlyka este pravdepodobnejsia.
@majamat ďakujem
Kľud. Veď test je negatívny.
@tina5959 krámy prišli.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
menzes príde, ale možno až o týždeň... tabl. "po" rozhádže všetko čo sa dá.