Ahojte dnes mala prísť ms na rapi clear slabý duch a clearblue negatívny mysliete že je sanca že som tehu ?
Chrbatica má veľmi boli aj prsia stále cikam
Som cca 12dpo
Nie si tehotná
Oba testy sú negatívne. Chápem, kde vidíš “čiarku” ale to je len políčko, kde by sa mala zachytiť farba.
nevidno nic, mozno ms neprisla prero, ze "stale cikas" a mas nejaky infekt mocovych ciest
Nech mi niekto pricetny vysvetlí,prečo niekto rozoberá testy?
Si myslí,že rozobratim sa tam tá druhá čiarka objaví?
Tie testy sú len obyčajný prúžok strceny v obale.Je to to isté,ako keď ocikas prúžok.Len je v plaste
Však počkaj ale už by mala byť viditeľná voľným okom.
@nina0412 ano tu na spodnom čiarku vidim, nie som si ale istá, či je čiarka farebná alebo sa ti iba odlesklo to testovanie políčko.
Vôbec to nemyslím v zlom ale ak sa pýtaš na názor, tak musíš očakávať, že ti napíšeme náš názor. Ak vieš, že nie si slepá a vidíš čiarku, tak sa nemusíš radiť s nami. Šanca je, dokedy ti nepríde MS. Si si istá, že vieš, kedy si mala ovuláciu?
@paulina291 ja som sa pytala či je šanca keď mi digi ukázal negatívny že budem tehotná …
Ak ti mešká MS tehotenské testy by ti mali ukazovať už riadnu čiarku, už by to nemalo byť o otázkach či tam je alebo nie je... Toto vyzerá na 90% že tehotná nie si
@nina0412 nenapísala si, že ten clearblue bol digi. Digitalny je menej citlivý a ukazuje teda pozitivitu neskôr
Dobre baby ďakujem
@kris_tin257 dnes mala prísť
Este ti ani nemeska menstruacia 🙂 o tyzden si sprav test, ak dovtedy nedostanes
@vanilkovazmrzka vyskúšam
Nie
Skus o par dni, ale cikat mozes aj z prechladnutia a vtedy tiez moze meskat menstruacia
Pár mesiacov dozadu som prekonala biochemické odvtedy sa nedarí žiaľ preto chcem mat aspoň nadej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
samozrejme môžeš byť tehotná, testy nie sú 100%, ideálne je zájsť na obery alebo jednoducho pár dní počkať