DM tehu test TopTest

marttinaa
21. jan 2024

Baby aké máte skúsenosti s tehu testom z DM drogérie TopTest ? Nieje ako pepino?

monro
21. jan 2024

Je to rapiclear.

marttinaa
autor
21. jan 2024

@monro ide mi o to že krámy mi meškajú len 3 dní tento test je negatívny ani duch ani nič a urobila som si digitálny a vyšiel pozitívny s 1-2 týždňom tak neviem ktorému skôr veriť

monro
21. jan 2024

@marttinaa no mne ked ukazal negativny, tehotna som nebola.

marttinaa
autor
21. jan 2024

@monro tak neviem či skúsiť ešte jeden digitálny alebo rovno ísť do laboratória na krv a kašľať na testy , s mužom sa snažíme o druhé dieťa takže sa aj bojím sklamania trochu

bejka90
22. jan 2024

@marttinaa mne top test pekne ukazal pravdivo vzdy ked som testovala...tak nechapem ale kes je dogi pozitivny tak o to cudnejsie. Skusninu znacku obycajneho...ale ked nemas problem ist na krv tak to je istota ;)

katariiinkaa
31. jan 2024

@marttinaa ahoj, ako to prosím nakoniec dopadlo?

marttinaa
autor
31. jan 2024

@katariiinkaa
@katariiinkaa ahoj tak test bol negatívny aj na 10 deň meškania ms , v pondelok bol 12 deň meškania ms a bola som na krv u dr a výsledok taký že hcg v krvi je 2360 🤣🤣🤣🤣, dnes som si zo srandy robila zase test a je negatívny 🤣🤣🤣🤣 takže za mňa osobne niesu dobré . V piatok idem na usg lebo že už bude aj tam vidieť tak som zvedavá

katariiinkaa
31. jan 2024

@marttinaa tak gratulujem 😍 a clearblue máš pozitívne?

marttinaa
autor
31. jan 2024

@katariiinkaa práveže nie aj ten bol negatívny v pondelok ráno 🤣a keď som sa pýtala dr ako je to možné tak mi povedala že to sa stáva a testy nikdy niesu 100% preto ona preferuje len krv

sofia1979
1. feb 2024

@marttinaa tak to mi je divné, lebo fakt hcg pomerne vysoké držím palce daj vedieť či už bolo vidieť fazuľku. Tak si ukaz ze nemusia byť tehu testy pozitívne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre