Kocky chcem sa s vami poradit o jednej veci. Menstr. mi meska cca 7-8 dni.... Avsak uz 6 dni mam slabe spinenie. Citala som, ze spinenie je na zaciatku normalne, avsak pisu 1-2 dni, kym sa "plod" uhniezduje.... Znepokojuje ma to, ze to trva uz tak dlho... A mam aj velmi slabe bolesti, ako keby mi zacinala menstr. Prosim vas ake mate skusenisti so spinenim na zaciatky tehotenstva??
@keziah no ja mam tiez pozit.teh.test.... Fu, desi ma ta hospitalizacia...akurat som nastupila do noveho zamestnania.... A bojim sa, ci nejde o mimomaternicove....
@margaretka26 ja som tiez otehu kratko po zmene zamestnania, heh, keby som to predvidala, tak ostanem v povodnom. tiez som sa, neviem preco, bala mimomaternicoveho, ale bolo to normalne tehu. podla mna objednaj sa cim skor k doktorke, vysvetli, ze uz tyzden spinis, nech ta vezme hned, mozno ta neposle do nemocnice, ale ten duphaston by ti zrejme mala predpisat hned. a ak by si sla aj do nemocky a na rizikove, no a co, pracovat budes do staroby, ale babatko potrebuje ochranit uz teraz.
@keziah diki za reakciu, trosku si ma upokojila... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@margaretka26 mala som toto iste. potom, po pozit. teh. teste, ked som sa konecne dostala k lekarke, ta ma obratom poslala do nemocnice na udrziavanie. dali mi duphaston, magnezium, podrzali si ma tam 5-6 dni a potom ma s touto liecbou poslali domov.