Dievčatá potrebovala by som od vás radu. Mešká mi menštruácia cca 3 týždne. Bola som u lekára ten vylúčil tehotenstvo vraj porucha menzes. Nebral mi krv ani nič len vystelku maternice som mala 12 mm. Potom som si spravila len tak test a duch na ňom ráno asi rovnaký duch. Absolútne som nechápala a nechápem čo sa deje. Večer ma bolelo viacej brucho a do rána som spinila, ale teraz už nič. Pripojím aj foto
@via88 sono mi robil a nič nevidel Vaječníky sú v poriadku. Chcel mi pichnúť vyvolavacku, ale odmietla som, že buď príde menzes alebo nepríde. Celkovo zvažujem zmenu lekára...len mi nejde do hlavy fakt, že je to už dlho co mi meškajú a to by som už mala mat silné čiarky obe. Bud mi vynechal menzes jeden mesiac ovulácia nastala oveľa neskôr... No skutočne neviem
Chod k dr nech ti vezme krv na hcg...
@vivi33 chod kludne k obvodnemu nech ti zoberie krv na hcg ak ti gynekolog odmietol zobrat krv 🙂 a budes mat istotu na com si 🙂 neriskovala by som lebo tie testy vyzeraju ako pozitivne 🙂 drzim prsteky 🙂 nech silnie 🙂
@fialka1318 ďakujem veľmi pekne
Tak určite by som šla na krv 100%
A výmena gynekológa taktiež 100 prO
Držím palce.,môj názor si tehu☺
Duch neduch je tam proste tá čiarka. ...
Je to zvlastne, lebo ak by si mala ovulaciu pred ms ktoru si mala mat 3tyzdne dozadu, tak by ti test ukazal uz kolajnice, nie taku slabu ciarku. Mozno si otehotnela len nedavno, mozno biochemicke, mozno mimomaternicove,mozno cysta ale tu by lékar asi videl...Zavolaj zajtra rano svojmu gynekologovi, alebo tam chod, mozno uz nieco uvidi a zoberie ti krv. Držím palce a napis ako si dopadla.
Prešla som si stým....vydala som sa v 19 a otehotnela chceli sme dieťa hneď....a otehotnela som prvý krát v 23,potratila som už sme neverila,že po toľkých sa zadarilo a aj tak zlyhanie....nemyslela som si že sami to raz podarí vynosiť dieťa....a čuduj sa svete o polroka od potratu som bola tehotná ale už som nebola tak ako pred tým že každý mesiac testy očakávania a potom sklamanie....nie vtedy keď som to čakala najmenej tak to prišlo....
Meškala mi ms 2 týždne ale aj tak test som si nekúpila nechcela som ďalšie sklamanie....
Chcela som POckat až na budúci mesiac,reku ak to nedostanem do budúceho mesiaca až potom budem riešiť test....ale muzovi to nedalo a presvedčil ma na test....
A bolo...od sommto vôbec nečakala zadarilo sa po 4 a polroku....dnes má krpec za pár dní 2 roky...
Takže nestracat nádej určite,nemyslieť na to nonstop,keď to príde tak to príde čo sa má stať stane sa a dieťatko pride keď bude mať prísť....neboj ešte nebudeš vedieť kde ti hlava stojí....ako mne z tohto certika
Sorry správa ako od madara lebo krpec mi trhal tablet ....atď....😅😅😅😅
@vivi33 pri prvom tehotenstve, keďže sme dlho čakali na // ,som utekala hneď k dr. Ale nebolo vidieť nič , za 3 dni bolo vidieť gestacny vacok a až o týždeň aj akciu srdiečka. Pri druhom tehotenstve som šla až 3 týždne po pozitívnom teste. A tvoj test je jasne pozitívny , to nieje duch na teste . Som presvedčená že o pár dní budú poriadne čiarky. Držím palce.
Urcite tieto ciarky znamenaju tehotenstvo
A ako baby pisu vyssie, daj si spravit hcg
Ďakujem Vám baby uvidíme co sa deje. Každopádne dám vedieť ako to celé dopadne. To by snáď bol malý zázrak ak by som bola tehotna
@katinka4 ja som šla k dokimu pretože my dlho meskal menzes a chcela som vedieť co sa deje. Inak pred vyše týždňom úplne negatívny test, tak som si myslela, že tehotná isto nie som. Len nedávno som podstúpila IVF a mala som problémy, trosku ma predavkovali, to bol asi najväčší dôvod návštevy lekára. Pýtal sa ci je možné aby som bola tehotná ja ze áno ta možnosť tu je. Ďalej neriešil spravil preventívnu oznámil porucha menzes a ešte si pamätám jeho slová, že menzes nepríde sám len tak skoro že podľa neho bude treba tu injekciu. A ešte ma stihol trosku poranit pri vyšetrení. Bola som totálne znechutená. Neviem, ale celé mi to prišlo ako neprofesionálny pristup. A ešte u neho musí mať asi každá žena 28 dňový cyklus iný asi neexistuje. Veľmi som šla znechutená v podstate som tam nemusela asi vôbec chodiť. Nie som doktorka ani nič, ale snáď niečo naštudovane ohľadne týchto veci mam a svoj organizmus poznám a keď cítim, že sa niečo deje a niekto mi nieje ochotný pomôcť vyriešiť o co ide jednoducho ma to nahnevalo, nehovoriac o ďalších veciach co mi taral!!!!
Pred pár mesiacmi vyšli aj mne takéto slabé čiarky... Kúpila som iné testy, na jednom mi ukázalo čiarku, na druhom absolútne nič... Bola som na preventívnej prehliadke, vzali mi krv a nakoniec som mala zápal močového mechúra. Čiže skus si zajtra kúpiť test inej značky 🙂 a samozrejme, držím palce, nech je to vo vašom prípade tehotenstvo 😊
Dnes som si robil testik zas ale rapiclear, vraj nemá dobre recenzie, ale mne vyšla druhá čiarka silnejšie ako na predošlých testoch to boli pepino. Foto nejde vložiť. Dnes som zisťovala aj gynekológov, takže riešim aj to...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som pocula, ze aj cysta zafarbi test, ale aj viem o pripade ked lekar vylucil teh. A nakoniec bolo, ten duch je inak dost silny podla mna. Vsak sa zober a chod niekam este nech pozru na sone.