Dlhé meškanie menštruácie a hnedý výtok

weronika2
11. dec 2014

Ahoje baby pislednú ms som mala 13.10. u doktorky som bola minlý týždeň v utorok a povedala mi, že ešte nevie potvrdiť ani vyvrátiť tehotenstvo a že mám prísť 16.12. Cyklus nemám pravidelný je okolo 30-32 dní, takže hovorila že ak som mala posunutú ovuláciu, tak môžem byť tehotná. Mám aj tehu príznaky ako napr hustý biely výtok, nervozita, bolestivé prsníky, nafuknuté brucho, nechutí mi žihlavový čaj, kt som zbožňovala a ráno mi je stále zle. Ešte nikdy mi takto nemeškala ms a tak som nevylučovala tehotenstvo, no dnes som mala hnedý výtok a neviem čo si mám o tom myslieť. Ak som tehotná, bojím sa, že sa mohlo bábätku niečo stať a ak nie som tak nechápem prečo mi takto dlho mešká. Teh. Test som si robila keď mi meškala ms 2 týždne no negatívny. Čo di o tom myslíte? Mám ísť radšej skôr k doktorke? Alebo počkať do utorka?

bonaqa2013
11. dec 2014

počkať do utorka a spraviť si test.

zuzanka2905
11. dec 2014

@weronika2 sprav si znova test a ked bude poz.chod k doktorke

weronika2
autor
11. dec 2014

@zuzanka2905 ja pôjdem k doktorke tak či tak, len som si nebola istá či skôralebo stačí toho 16. ako som objednaná

krpecc
11. dec 2014

Dobrý deň,
s partnerom máme stále chránený pohlavný styk. Minulý mesiac sme spali spolu len párkrát aj to pred menštruáciou cize plodne dni neboli a s partnerom si dávame pozor aby sa niečo nešmyklo, A síce nám raz praskol kondóm ale bolo to asi V polovici styku A ďalej sme nepokračovali. A ešte jedenkrát , keď bol partner osprchovaný tak ho asi dvakrát vložil dnu ale ako pisem ze si davame pozor hned sme prestali.Poslednú menštruáciu som mala 11.11. normálnu 5 dňovú a od tejto menštruácie sme sex s partnerom nemali, celý mesiac nič. Očakávanú menštruáciu som mala dostať 9.12. a zatiaľ stále nič. Keď si prejdem po krčku maternice je taký slizovitý ostávajú mi na prste také biele ako keby po výtoku. Je šanca, že môžem byť tehotná alebo sa len zbytočne stresujem? poraďte mi prosím čo mam vyskúšať ešte urobiť , na test je asi ešte skoro ..

tinkafe
11. dec 2014

@krpecc ahoj, pokial si mala normalnu ms, a po nej bez styku, je tazke si predstavit ze by si otehotnela. Ak by si aj otehotnela, v tvojom pripade skor zazrakom, tak by ti v den meskania mohol vyjst pozitivny tehu test, ak by si otehotnela v plodne dni 😉 a ms moze meskat z roznych dovodov. Zmeny na krcku je mozne relevantne posudit ak si ju sledujes pocas celeho cyklu, nielen ked mas podozrenie na tehu ;)

krpecc
11. dec 2014

@tinkafe priznám sa mám len 19 a neviem si predstaviť aby som bola tehu 😢 tak ak sme s partnerom spavali asi tak 4-3 dní pred menštruáciou A ona mi normálne prišla tak neviem ale stále je tam nejaká tá minimálna šanca aj keď stále si dávame pozor ... Možno mi mešká práve preto že takto stresujem

tinkafe
12. dec 2014

@krpecc aj ked mas 19, nesmies to brat ako tragediu, aj keby si bola tehu 😉 mnohi by ti mozno povedali ze vela stracas, ale to nie je pravda, mat dieta je najuzasnejsie, aj ked mozno narocne, niekedy 😉 tak nech to dopadne akokolvek, vzdy s usmevom 🙂

angels882
12. dec 2014

baby radte podla vsetkeho som asi v 5 tt ta testoch slaba ciarka bolest bradaviek naladovost ... menstruaciu mam nepravidelnu v rozmedzi 28 az 33 dni . cize som ju mala dostat niekedy medzi 6 az 11 decembrom lenze 11 mi zacal hnedy vytok a pokracuje dodnes takto nejak sa mi vzdy rozbieha menstruacia len teraz to je take slabe nejake ovulaciu som mala posunutu na 19DC . a citim aj brucho ako pobolieva poradte dr mal dovolenku tak som nemohla dnes skocit mam ist na pohotovost alebo pockat

tinkafe
12. dec 2014

@angels882 ahoj, kludne mozes byt tehu (moze sa uhniezdovat vajicko, kvoli tomu moze byt to spinenie) aj ked je na teste slaba ciarka, ja mam cyklus 27 dnovy a na 29 den som mala "ducha" ale nasledne ciarka silnela, ( ak chces mrkni moje prispevky v teme co poviete na tento test str. 58 a 59) a dnes je uz krasna ciara 🙂 Ak nepride mrcha testni ranny moc,tam je najlepsia koncentracia hcg ;) ja teraz priebezne kontrolujem lebo k lekarovi idem az 22. 12 (cca 6 tt) nakolko som mimo SVK a to uz by malo byt aj jasne vidno, tak verim ze nam vsetko dobre dopadne 😉

angels882
12. dec 2014

@tinkafe dakujem drzim ti palce nech mas vsetko ok len mna dost krize bolia aj brucho mam take citlive nejak a vo februari som mala mimomaternicve tak sa hrozne bojim aby sa to nezopakovalo lebo sa to zacinalo presne tak isto akurat ze to mi menstruacia meskala nieco cez dva tyzdne

tinkafe
12. dec 2014

@angels882 ja som spinila na 25 a 26 DC a to som si myslela ze mrcha pride, ale spinenie skoncilo 😉 inak krize citim aj ja, brucho nafuknute ako melon, a prsia no comment, hlavne v noci, sa budim pri otocani 😀 ale su to tie najkrajsie bolesti 😉 neboj, vsetko bude OK 😉 inak s dr by som pockala, ak nebudes krvacat, je vsetko je OK. Niektore baby idu velmi skoro, potom dr nic nevidi a su z toho v strese a pritom je vsetko OK. Ak nie su komplikacie pockaj na 6 - 7 tt. Moj doktor mi povedal ak je mama OK, tak je aj babo OK 🙂

angels882
12. dec 2014

@tinkafe no ide mi len o to ci je tam kde ma byt ako to spinenie mi pride ako stara krv jeden krat som mala cerstvu krv a od vtedy zasa len ten hnedy vytok ale trva to uz tri dni len to brucho ma boli tak divne

tinkafe
12. dec 2014

@angels882 tazko radit, ale ak mas byt cely vikend strese, tak chod radsej na pohotovost a uvidis co ti povie, nema vyznam cakat doma a bat sa.

capslock
12. dec 2014

@weronika2 velmi podobny scenar mam aj ja. Dam vediet ci som dostala,zatial cakam ale netestujem...

krpecc
13. dec 2014

@tinkafe urobila som si test a bola tam jedna čiarka ale menzes stále nikde .. dnes mi to už 5. deň mešká ... stále mám trochu obavy aj keď ako som už písala minulý mesiac menzes bol normálne a potom celá mesiac nebol žiaden sex .. myslím si , že test by to už ukázal keby som bola tehu nie ? ved predsta od posledného sexu je to už 35 dní a od posledného menzesu 32 dní .. keď nepríde do pondelka tak zájdem k lekárovi na vyvolavačku, ale počula som , že po nej bolesti a tak ..

krpecc
13. dec 2014

@tinkafe vidíte tam niečo ? dufam, že nie :(

tinkafe
13. dec 2014

@krpecc ahoj ja tam nic nevidim, su bielucke a ten 32 den, by tam uz nieco malo byt 😉 sledujes si ovulku? Ja som to teda este nemala, ale su v roku aj anovulacne cykly, tak mozno si ten pripad, ale preistotu zbehni k lekarovi aby si to mala na 100% a aby nasiel pricinu 😉 Tu je aj moje foto tt na 32 DC 🙂

tinkafe
13. dec 2014
krpecc
13. dec 2014

@tinkafe takže myslíš že tehotenstvo možem na 98% vylúčiť ?

tinkafe
13. dec 2014

@krpecc podla mna nie si, ale na 100% ti povie doktor, ja tych 95% 😉

andi1234
16. apr 2015

Dobrý deň.
Menštruacia mi meska 2 tyzdne.mala som 3dni hnedy vytok a uz ako tak aj dve kvapky krvy.Z coho to mozem mat?Neviete mi poradit?Pohlavny styk som nemala.Len ma moj priatel prstoval.Moze sa stat ze ked mal spermiu na prste tak by som mohla otehotniet?

nv
19. júl 2017

Mám hnedý zapachajuci výtok nepravidelnu menstruaciu nafúknute brucho myslíte.si ze som tehotná ? Test som si robila pred dvoma týždňami bol negativny prosim poraďte mi

anabelpp123
15. dec 2017

Ahojte,tiež by som sa rada poradila. Mešká mi menštruácia už pomaly druhý mesiac,no viem určite, že nič sa nestalo. S priateľom máme styk s ochranol,dávame si veľký pozor. Takže tehotenstvo vylučujem. Urobila som si až 4 testy. Môj gynekológ nič nevidel, bola som na prehliadke. Menštruácia mi mešká veľmi často,nemám ju pravidelnú,menštruácia sa dostaví vždy okolo toho 40teho dňa. No teraz ma trápi hnedkaste špinenie,je to veľmi slabé a zaujímalo by ma čo to môže byť a prečo mi tak dlho mešká menštruácia. Napadlo ma, že by mi mohol niekto z vás poradiť.. vopred ďakujem🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre