Ahoj chcem sa spýtať či ste nemali podobný problém ak áno poprosím napíšte.
S priateľom sa snažíme o babo niekoľko mesiacov. Mali sme pravdinelny sex aj počas ovulácie. Od tedy mam zvýšenú bazalnu teplotu viac ako 37, deň pred príchodom ms som začala mať bolesti a hnedý výtok ale iba trochu, na ďalší deň mierne krvácanie ale slabšie ako normálne a ďalší deň nič občasne len nejaké dočistenie, bazalna teplota mi ani po týchto 2 dňoch neklesá pod 37. Cítim sa dosť unavená, ale test ktorý som si robila digitálny bol negatívny. Myslíte že to môže byť tehotenstvo alebo ochorenie. K lekárovi som sa obiednala ale neskoršie a som strašne zvedavá. Ďakujem
@vevka541 ahoj, zbytočné míňať korunky na digi test, keď ešte nevieš, či je tam šanca druhej čiarky.. ja som si kúpila lacné pásiky v lekárni (Woman Secret - odporúčam) a až potom som si to o pár dní potvrdila Clearblue digitálnym testom..
a čo sa špinenia a krvácania týka, mala som to veru, myslela som si, že mám normálnu ms, hoci bola trochu slabšia a nemala som také bolesti ako obvykle, ale normálne som si to zaznačila v kalendári a neriešila, lebo my sme sa zase až tak nesnažili, len sme si povedali, že to už pomaly začneme skúšať.. potom ma príšerne začali bolieť prsia a bolo mi fakt divne, únavové stavy.. urobila som si test (doma som mala vtedy len Intimed 25kový) a bola tam slabunká čiarka (33DC)
sorry za dlhý prispevok, prajem ti nech sa zadarí čoskoro 🍀🍀🍀
Holki môžete mi poradiť mala som menštruáciu 3.6 Trvala 5dni a potom som mala 28.6 a trvala 6dni , je to bežné ? Za odpoveď vopred ďakujem ♥️
@mariannamuchova čauko, podľa mňa bežné, 25 dňový cyklus je v norme..
@riderka1 ďakujem za odpoveď ,,a ešte pred týždňom som mala jedno denu menštruáciu ,a netrvala ani dva hodini , je to bežné ? Za odpoveď vopred ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vevka541 Môžete to mať ako som amla ja pri prvom to hnedé a sem tam trocha krvi môže ísť a uhniezďovanie od hnedého výtoku približne 10dní skúste otestovať znovu pokiaľ sa nerozkrvácate.Mne až vtedy bol test riadne pozitívny.Držím palce