Ahojte,
V sobotu som mala výšku hcg 137,5.
Aké rozmedzie týždňov od počatia by mal ukázať test?
Ďakujem za skúsenosti
@petamich aha, nenapadlo ma rozbaliť ho 😅
Hcg som mala 137,5 takže podľa letáku by to malo byť 2-3 či?
@marinecka95 ano 2-3. Mne to vzdy sedelo s krvou.
@sparkling Ok, ďakujem. Zajtra idem na kontrolný odber hcg ráno ale predtým ešte skúsim digitálny test
@marinecka95 pozor, lebo to rozpatie 2-3 je dost siroky interval hcg… na 3+ par dni treba pockat
@marinecka95 myslim, ze na nasom slovenskom letaku to ani nie je 😃 ak si spravne pamatam ale uz som ho davnejsie nemala v ruke a hej pravdu mas 2-3
@petamich nevadi 🙂 ráno testujem - zaujímajú ma tie týždne
Ešte jedna otázka baby - je možné že pri hcg 137,5 lekárka na sone nič nevidela??
@marinecka95 na sone uvidi az od hcg 1000 a viac.
@marinecka95 áno je to možné ..tuším až keď je hcg nad 1000 tak tam niečo uvidí
@marinecka95 malo by sa zdvojnasobovat kazdych 48 hodin tak si plus minus vies vypocitat, kedy by uz nieco vidiet mohla, ak vsetko pojde tak ako ma 🙂 drzim palce
Dakujem baby, mám pozitívne testy, sobota pohotovosť pre krvácanie, zajtra kontrolné odbery. Dr tvrdila že 7tt ale to určite nie je keďže ovulaciu som mala na 30DC čo bolo 12.-13.6 to som sa už nesledovala takže neviem presne … s manželom sme mali styk naposledy 10.6 a dovtedy ovu nebola na 1000 percent (meriam teplotu, sledovaná u Dr, ovu testy)
Takže aj hcg je podľa mňa nízke pre toto … a preto nezodpovedá 7tt 🙆♀️ Ale Dr ma nechcela na pohotovosti vypočuť, termín ovulácie ju nezaujímal … stále si išla svoje 7tt, 7tt 🤦♀️
@marinecka95 zajtra už ideš svojmu lekárovi ? Snáď bude chapavejši 🤦
@dejna_ chystám sa aj tam ale mám prísť na kontrolný odber na gynekológiu do nemocnice.. podľa toho ako lekárka na pohotovosti rozprávala by tam zajtra nemala byť … povedala nech upozorním na to, že som bola na pohotovosti a nech mi zoberú krv … dúfam že natrafím na chapavejsieho. Ona stále že nič nevidí, nič tam nie je … urobila test z mocu - pozitívny , odber krvi ukázal 137,5 a skonštatovala že tehotenstvo tam buď je, bude alebo bolo…
Vraj hodnoty zajtra porovnajú a ja mám prísť zbalená do nemocnice (aj keď nechápem prečo 🙉)
@marinecka95 no keď bude klesať hcg asi ti spravia hneď kyretaz ale možno by si mala ísť k svojmu lekárovi sa priapdne aj poradiť na zákrok nemusíš ísť hneď môžeš ísť aj neskôr ..mozes sa dať skontrolovať iným lekárom a Keby nedajbože hvg kleslo nemusíš ísť hneď na kyretaz môžeš čakať aj na samocistenie ..keďže si len na začiatku prídu mi tieto zavery lekárky také extrémne 😬... každopádne držím palce nech ti hcg stupne a nemusíš nič riešiť 🙏
@dejna_ no zdá sa, že bude klesať. Obyč testy tyčinkove sú slabšie ako včera 😢 digitálny som ani neurobila 🙄
@marinecka95 ešte stále krvácaš?
Spontánny potrat 7tt 😢
@marinecka95 je mi to ľúto prešla som si tým dva krát ale ja som bola už v 10tt a 12 tt prvý krát spontánny plus o mesiac kyretaz druhý krát spontánny ...musíš byť silná a vyplac sa daj to von to pomôže 😓
@dejna_ ďakujem za podporu, no my ženy sme silné, chce to samozrejme čas kým to spracujem ale nevzdávam sa a bojujem ďalej 🙏
@marinecka95 spravny postoj 🙏💪
@marinecka95 to ma mrzi 😔 ja viem, ze ako utecha je to slabe, ale stava sa to pomerne casto, proste slabe embryo sa neudrzi a odide, az 30% tehotenstiev konci do 5-6tt tyzdna ako biochemicka gravidita a ked si pisala, ze si spinila/krvacala uz tyzden, tak sa to vlastne cistilo.
Vyvetraj hlavu, oddychni a verim, ze coskoro sa dockas 🙏✊
@mikasz áno, presne ako píšeš. Ďakujem za podporu a verim, že každá sa raz dočkáme 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
1-2 tyzdne podla letaku od vyrobcu
https://uk.clearblue.com/sites/default/files/hc...