Ahojte. Včera okolo obeda mi vyšiel myslím že celkom pekne pozitívny Dr.Max test. Dnes ráno som si teda robila z ranného moču ďalší Dr.Max test a digitálny Clear blue. Digitálny ukázal +1-2, Dr.Max úplne jemná ciarka, ani ju nebolo vidieť na prvý pohľad, taka skôr ze tam pomaly ani nebola. MS mešká 1-2 dni. Pri prvom už som mala v deň MS krásne dve čiarky. Moja otázka je, ci sa s tým niekto stretol a ako je vôbec možné, že digitálny, ktory je 25kovy niečo ukázal a 10kovy nie. Ďakujem
@danny173 podľa mňa vždy digitálny ukáže pravdu, nech je aký chce , ale mňa nikdy nesklamal a jediný ukázal pravdu aj pred meskajucou ms
Moze ist ajno chybny test, ale ked ti vcera ukazalo taku ciarku a digitalny tiez tak skor ten bez ciarky bol chybny. Mne aj 10 rozne znacky-jedna znacka 2xbiely a na tom druhej znacky ciarka. z tej znacky co bol biely mi tiez ukazal cirky ale az o 2 dni.
@butterflyeffect Robila som potom aj poobede, ten bez čiarky úplne, a teraz večer, a tam zas len taka neviditeľná. Mam ešte jeden Dr.Max, tak skúsim ešte ráno, a keď nič, tak nič. Len ten digitálny ma zmiatol, keďže ten nie je taký citlivý. A ta ciarka na prvom teste bola fakt ze ciarka, žiadny prízrak.
@danny173 ten prvy palickovy je tiez dr. Max?
@butterflyeffect Áno, len Dr.Max som mala, a jeden Clear Blue.
Clear blue sú najpresnejšie
Tak dnes ráno úplne bielo, bez druhej čiarky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@danny173 Toto bol včerajší pozitívny.