15 dpo by som mohla podľa vás skúsiť digitálny test? Nechcem paličkový kupovať, idem na istotu
Za mna su digitálne blbosť, ved vyhodnotia to isté, co palickove. A ich výdrž je obmedzena a su zbytočne predražené..
@tamta v tom to nemáte pravdu ani jeden palickovy my neukázal ze som tehu skusala som všetky!ked som objavila digitálny ukazal ze som v 2+3 alebo ako to je uz neviem a mal pravdu takže aj ked su drahe su spolahlive no mkze sa stat ze kupite pokazeny kus ale stane sa malokedy takže radcej si priplatim a viem ze ukáže dobre a nerobi duchov ako niektoré testy
@mimi2567 v ten isty den robene testy? Princip fungovania testov je uplne rovnaky, len jeden ukaze napis/obrazok a iny zobrazi 2 nasiaknute ciarky. Oba su z mocu a rovnako robene. Bud bol ten klasicky test 25/50 alebo bol vykonany s mocom, ktory bol “slaby” alebo vykonany zle. Neviem si predstavit, ze niekolko testov neukaze ani slabu ciarku, ked na digi je uz 2-3
len aby si nebola sklamaná, ked ideš na istotu a vyhodíš 8€ za test
@mimi2567 si myslíš, ze tie digitálne fungujú na nejakom čarovnom princípe, že ti spravia ultrazvuk brucha a podla toho vyhodnotia stupeň tehotenstva? 🙃
Fungujú úplne rovnako ako klasické palickove, vysvetlenie ti uz poskytla kočka nado mnou a dokonca aj tie digitálne môžu byť chybné, ze proste nezobrazia nič. Ale ved kludne si ich kupuj, ja som vyjadrila svoj názor 🙂
@tamta mne takisto tie lacné palickove neukázali a to som mala aj pepino aj neviem čo všetko 😅 ms ale stále neprichádzala ja som sa cítila čudne mala som chuť brutálne na cesnak tak som si kúpila clear blue test a hneď vyšiel 2+3 podľa mňa je to preto lebo ma veľmi vysokú citlivosť 30 niečo a tie palickove majú 10
@barbora19911 az na to ze 10tkove testy su citlivejšie nez 20 ci 30 🙂 opakujem, pre mňa - za mna, kludne si ich kupujte, za mna su predražena blbosť 🙂
@barbora19911 prepac Ale citlivost znamena, ze zachyti HCG od hodnoty XY.. takze AK zachyti HCG10 je citlivejsi Ako ten,ktory na ukazanie ciarky potrebuje hcg30 (Take Ani nemyslim ze existuju inak.. Su 10 a 25kove a 50kove,ktore pouzivaju skor lekari)
@anjelicek26 áno tak potom som to doplietla sa ospravedlňujem...no proste myslela som presne to čo si napísala 😊
@zuza265 ahojte. Ja som mala skusenost. Bola som tehotná. Cítila som to. Viem, že mi asi neuverite ale tak 4dni pred menzesom som mala stahy maternice. Ako keď som rodila a dali vyvolávacia....aj tak som mala cisársky.
Všetky testy z dm aj malý baby a mama test ukázali 1ciarku. Možno 3dni pred MS duch na mamateste. Ale ďalší deň iný test nič. A v den menzesu som ľahko krvácala. Vyšlo mi ze som tehu. Na druhý deň som bola u dr. Urobil mi krvné testy a vyšli negatívne. Neuchitilo sa. Preto tie stavy. Som rada ze to viem. Lebo už viem aj prečo. Mam tetaniu to spôsobuje stahy maternice nepravidelne. Nedostatok mg. A tiež trombofiliu to zasa zrazanlivost krvy. Takže už viem ze musím užívať lieky na riedenie krvy. Zvláštne ze na reprodukčné klinike mi nič také nehovorili. V zahraničí sú kliniky na výskum neudrzania plodu a tam sa testuje hormonálny profil so stahmy s maternicou.Takze digy je citlivejší test. Ukáže ti biochemické tehotenstvo. A diky tomu vieš si dat pozor, ze niečo nieje ok.
Digy mi ukázal 7dni pred menzesom a 11dpo. Na pepine bol slabý duch.
@lolitka_084 v den menzesu na paličkovanej nič a digi ukázal pozitivny. No mala som biochemické, spustili sa mi krámy. Ale to bolo minulý mesiac. Teraz som znova a už je to ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Akykolvek Test TI Uz ukaze...