ahoj mate niekto skusenosti stymto testom?ja som si ho robila a vyšla mi jedna čiarka že nie som ale ta druha tam bola vydiet ako obrys ,takže neviem čo si mam o tom mysliet prosim poradte
mne potvrdil 2-3 týžden a aj tak bolo.
tiež si myslym že som lebo ked nie tak by tam bola len jedna čiarka a ostatok čierne ,som stoho zmetenaaa
gratulujem ,juditkak
ja som ho skúšala, keď mi 2 dni mekšala mrcha a vyšiel pozitívny 1+2, čo aj zodpovedalo. potom som skúšala týždeň a vyšlo 2+3 . takže u mňa presne. čo viem, je dosť spolahlivý 😉
len mna matie to nevyrazne plusko kedže ta jedna čiara je plna a druha len obrys aaaaaaaaaa na nervy som tak tužim dat priatelovy dieta
ja som testovala vždy po týždňoch a hneď na začiatku tam boli aj týždne. Podľa mňa je super, treba skúsiť ešte neskôr 😉
vyskusaj iny, inej znacky. podstatne je, kolko dni je po oplodneni...
je digitalny ale asi som ho spravila priliš skoro vyskušam o tyžden
giuska skus si urobit zajtra nejaky lacny test.mne na lacnom sa ukazala jedna silna a druha slaba ciarka a potom som si kupila clear blue digital a ukazal mi 1-2 tyzdne.dzrim palceky nech sa to podari 🙂
dakujem katulka1141 skušam stale som jak posadnutaa 🙂
Nemáte někdo zkušenost - jestli ukáže tenhle test přesněji týdny od početí z raní moči nebo je to jedno?
koukala jsme je to test 25 kový, a výrobce píše, že ukáže už 4 dny před očekávanou ms..máte někdo zkušenost s testováním tímto testem takhle dopředu a ukázal vám správný výsledek? není lepší klasický 10 dr.max nebo mamatest?Díky moc
Ahojte holky,jak je ten test spolehlivý? já jsem si ho teď udělala a vyšlo mi + 1-2 Ale jsem teprve 26DC, jestli tomu můžu věřit,než se zase unáhlit?
Ja som si ho robila v juli pri syncekovi. Lenze mala som clear blue digital, vtedy to bola novinka na trhu tusim. Stale cez 8 eciek. Poslednu mrchu som mala 8.6. a pri mojom cykle som si ho mohla robit uz okolo 5-6.7. ale mne sa pacil datum 7.7. co bol asi 30DC a zevraj cakat 3 minuty 😀 Este som pomaly ani nedocurkala hned som na neho kukala sediac na zachode... Podotykam druhe ako aj prve bolo planovane a cakala som vysledok nieco tam blikalo. 😀 Asi o minutku mi nabehlo plusko a srdce az v krku bolo 😀 A do minutky nabehlo 1-2. Podla mna nepresne urcilo tehotnost lebo som mala byt tehu uz take 3TT. Najviac ma mrzelo ked sa asi po 20h vybil. ☹ Ale aspon som si ho odfotila. A tehotna som ozaj bola. Vysledok mi lezi v postielke a aj druhy starsi pokladik si hajka. ;) Ja ho odporucam. Super technologia, len podla mna sa ho neoplati robit skor ako v den ocakavanej menstruacie si myslim...Alebo den dva po ako som to urobila ja.
Podle me je prehnane drahej , urcite ho nema smysl delat dele jak tyden po vynechani 🙂 , ale kdyc si cl. mysli ze je tehu tak ty penize da jen aby mel jistotu, ale slysela jsem ze i tak na nej neni spoleh 😖
@giuska u mna sa raz netrafil digitalny , ukazoval ze som v 3 tyzdni tehotenstva no nebola som ... nie som jedina ktorej to takto ukazal, nic nie je 100% 😉 😉
ak chces mat istotu kup si znova test a opakuj.. 😉
Akurát som si ho objednala .... som zvedavá 🙂
Já si ho dělala dnes ráno ,,a vyšlo mi 2-3 týden,, zítra jdu k dr na utz tak uvidíme jaká je pravda ,, 🙂)
Ja som si ho robila včera, kedže mi týždeň meskala men. a bol negatívny ... Neviem ci mozem byt trhu alebo nie, lebo sa cítim všelijako a test mi ukazuje neg.vysledok ... Urobím si zase koncom týždňa no neviem ... Asi som si robila skoro ci? :-/
mne ukazal 2-3 myslite ze mozem byt max. 3 tyzdne tehotna? ak by to bolo viac ukaze viac???? je spolahlivy???
Já nikdy nezapomenu na můj první pozitivní test. Clear Blue digital. První skočilo + a poté 1-2 a za další týden mě doktor objednal, aby už bylo na ultrazvuku něco vidět. To jsem si dělala druhý než jsem šla na kontrolu a byl + 2-3 a na papírkovém s Rossmannu // a těhoteství potvrzeno na 5+3 tt
@aplless U mě byl úplně spolehlivý. Podle MS 5+3 tt a podle doktora cca 3 týdny 🙂
@janina3110 ide o to ze ked som mala 2-3 bola som na sono a nic nebolo vidno potom ani za tri dni to som bola podla ms 6tt+2 az 10 dni od testovania bolo potvrdene tehu podla ms uz 7tt+2. preto sa pytam ci je spolahlivy keby som viac tehu ci by uz bolo vidno na sone
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
opakovala by som test tak za tyzden , moze byt , ze si tehu , ale mas uplny zaciatok 🙂