Ahojte,mešká mi 2 dni ms,spravila som si z ranného mocu digitálny test clearblue ale napisal mínus a teda negatívny..ale po rozobratí tam sú 2 paličky
@hederamonstera bol to digitálny,ten čo ukazuje plus mínus a v prípade plus napíše aj týždeň tehotenstva
a co druha palicka? clearblue je 25tkovy, ma nizsiu citlivost, skus iny test.
urob si zajtra este obycajny a uvidis... podla ma na teste s citlivostou 10 uz bude pekna ciarka 🙂
Digitálny test neukazuje paličky ale plus mínus, čiže dve paličky po rozobrať nie sú relevantný výsledok
@korunka1 ďakujem pekne za tvoju odpoveď,zvedavosť bola väčšia než návod v slovenskom jazyku 😊
Tam su vzdy dve palicky. Zalezi aka jenich intenzita, ci je pozitivny. Tiez som mala tento isty test negativny, tiez som ho rozobrala, tiez boli dve palicky, tehotna som nebola. Ak si si ista, ze ti meska ms 2 dni a mas pravidelny cyklus, pravdepodobne tehotna nie si, uz by ti to tento test ukazal.
@korunka1 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@lucilaines ďakujem ti za normálnu odpoveď
@korunka1 typické “modrokoňové” urážať iných ľudí🙂
akože nám sa nedarilo otehotnieť 2,5 roka a nikdy má nenapadlo ani len rozobrat digitálny test a ešte k tomu ak tam je jasne minus.. Ale čítala som o tom, že vraj tam sú tie dve čiarky vždy, takze to nebude znamenať že si tehotná
Ako ta uražam? Ty si v podstate otazku nedala ziadnu. Normalne sa ta pytam,co ta viedlo k rozobratiu toho testu.
@korunka1 vravím,zvedavosť čo sa nachádza vnútri,nie so zámerom že tam nájdem laborantov
@korunka1 tvoja otazka nebola normalna, bola neprijemne ofenzivna a urazliva, posmesna. Ale na take sme tu na MK zvyknuti, cize ani v tomto nie si vynimocna.
Anonym - na tomto teste su // palicky vzdy. Cize nie, tehotna podla neho nie si.
Strav si 10tkovy test zajtra rano.
@veronikaszabova ďakujem pekne
@pravdivy_chlap mozno,ale nerozoberam tehotenske testy zo zvedavosti
@renatka1985 🤔🙊🙈😉
@pravdivy_chlap ach jaj,co som ti sliapla na tlak? Prestan nadavat, v dobrom ti vravim
@korunka1 skutočne nerozumiem čo je také údivu hodné že som rozobrala tehotenský test 😊
Tieto slabé 2 čiarky sú tam vždy aj keď niesi tehotná 😉
@viikkki ďakujem ti a aj Vám všetkým ktorí ste boli schopní odpovedať na moju otázku bez pozastavovania sa nad tým prečo a načo 😊
A zmysel tohto celeho? Dala si fotku niecoho odveci,otazka ziadna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nema clearblue urobit plus namiesto 2 paliciek??