Digitálny tehotenský test ukazuje 2 rozdielne výsledky

11. sep 2020

Ahojte,mešká mi 2 dni ms,spravila som si z ranného mocu digitálny test clearblue ale napisal mínus a teda negatívny..ale po rozobratí tam sú 2 paličky

hederamonstera
11. sep 2020

Nema clearblue urobit plus namiesto 2 paliciek??

autor
11. sep 2020

@hederamonstera bol to digitálny,ten čo ukazuje plus mínus a v prípade plus napíše aj týždeň tehotenstva

korunka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renatka1985
11. sep 2020

a co druha palicka? clearblue je 25tkovy, ma nizsiu citlivost, skus iny test.

misha666
11. sep 2020

urob si zajtra este obycajny a uvidis... podla ma na teste s citlivostou 10 uz bude pekna ciarka 🙂

sense
11. sep 2020

Digitálny test neukazuje paličky ale plus mínus, čiže dve paličky po rozobrať nie sú relevantný výsledok

autor
11. sep 2020

@korunka1 ďakujem pekne za tvoju odpoveď,zvedavosť bola väčšia než návod v slovenskom jazyku 😊

lucilaines
11. sep 2020

Tam su vzdy dve palicky. Zalezi aka jenich intenzita, ci je pozitivny. Tiez som mala tento isty test negativny, tiez som ho rozobrala, tiez boli dve palicky, tehotna som nebola. Ak si si ista, ze ti meska ms 2 dni a mas pravidelny cyklus, pravdepodobne tehotna nie si, uz by ti to tento test ukazal.

korunka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hennyinnsbruck
11. sep 2020

@korunka1 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

autor
11. sep 2020

@lucilaines ďakujem ti za normálnu odpoveď

autor
11. sep 2020

@korunka1 typické “modrokoňové” urážať iných ľudí🙂

barus26
11. sep 2020

akože nám sa nedarilo otehotnieť 2,5 roka a nikdy má nenapadlo ani len rozobrat digitálny test a ešte k tomu ak tam je jasne minus.. Ale čítala som o tom, že vraj tam sú tie dve čiarky vždy, takze to nebude znamenať že si tehotná

korunka1
11. sep 2020

Ako ta uražam? Ty si v podstate otazku nedala ziadnu. Normalne sa ta pytam,co ta viedlo k rozobratiu toho testu.

autor
11. sep 2020

@korunka1 vravím,zvedavosť čo sa nachádza vnútri,nie so zámerom že tam nájdem laborantov

korunka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renatka1985
11. sep 2020

@korunka1 tvoja otazka nebola normalna, bola neprijemne ofenzivna a urazliva, posmesna. Ale na take sme tu na MK zvyknuti, cize ani v tomto nie si vynimocna.

veronikaszabova
11. sep 2020

Anonym - na tomto teste su // palicky vzdy. Cize nie, tehotna podla neho nie si.

Strav si 10tkovy test zajtra rano.

autor
11. sep 2020

@veronikaszabova ďakujem pekne

pravdivy_chlap
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
korunka1
11. sep 2020

@pravdivy_chlap mozno,ale nerozoberam tehotenske testy zo zvedavosti

pravdivy_chlap
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
korunka1
11. sep 2020

@renatka1985 🤔🙊🙈😉

korunka1
11. sep 2020

@pravdivy_chlap ach jaj,co som ti sliapla na tlak? Prestan nadavat, v dobrom ti vravim

autor
11. sep 2020

@korunka1 skutočne nerozumiem čo je také údivu hodné že som rozobrala tehotenský test 😊

viikkki
11. sep 2020

Tieto slabé 2 čiarky sú tam vždy aj keď niesi tehotná 😉

pravdivy_chlap
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. sep 2020

@viikkki ďakujem ti a aj Vám všetkým ktorí ste boli schopní odpovedať na moju otázku bez pozastavovania sa nad tým prečo a načo 😊

korunka1
11. sep 2020

A zmysel tohto celeho? Dala si fotku niecoho odveci,otazka ziadna

viikkki
11. sep 2020

@korunka1 chcela vedieť ci neukazuje ten test zle keď sú tam 2 čiarky 😏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre