Ahojte, 11.6 som si spravila clearblue Digi a ukázal 2-3. A včera t.j 18.6 som si spravila Digi test a ukázal to isté 2-3. Nerozumiem tomu. Nemal byt už 3+?
Totiž som mala byť v 6tt. Mešká mi MS už týždeň a dva dni. O týždeň idem ku gynekológovi..
@nikolienka28 aj som si myslela. Kazdopadne uvidíme čo mi na to povie gynekológ. Ďakujem.
Testy neukazujú 3-4 5-6 atd nestresuj
Ja ked som si takto robila tak to bolo mimomaternicove tehotenstvo,ale ja som spinila od 15dpt ale tiez mi po tyzdni ukazal rovnako ako prvy raz
@stellarstar tieto ukazuju 1-2, 2-3 a 3+. Tiez som cakala ze po tyzdni uz bude 3+ ale to zalezi aj od vysky hcg
Podľa mňa to vôbec nemusí byt ešte stratené..niektorým ženám trvá dlhšie kým budú mať 3+ lebo im pomalšie rastie hcg ak si teoreticky mala 11.6. Hcg 153 (vtedy clearblue ukazuje 2-3) a 3+ ukazuje až od cca 2800 tak ti môže ukázať za 3-4 dni 3+ stále
Ja ti nechcem dávať plane nádeje. Prvý krát mi dlho ukazovalo 1-2, bolo to biochemické, druhýkrát mi zas dlho ukazovala 2-3 a až po dvoch týždňoch na 3+ a bol to MA. Aktuálne som v 7tt a vtedy keď malo tak mi aj skončilo 3+. Dnes už máme srdiečko. Nehovorím to ze je to tvoj prípad. Ale sama som sa naučila ze to proste neovplyvnis.
Dievcata, dnes som bola u gynekológa, je tam plodik, bije mu srdiečko. Zajtra som v 7tt. Nechce sa mi tomu veriť🙂))
Držíme silno palce!
Ahoj, blahoželám 🙂 meral ti lekár hcg?
Prosím ako si dopadla?
Ja som digitálny robila 5.11 a dnes 12.11 zas a stále mi ukazuje 1-2
@sajmon27 zatiaľ úspešne ťahám už 29tt.. 🙂
@sajmon27 záleží od toho koľko meškajú menštruácia a kedy bola ovulácia..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mala som to tiež tak
Bohužiaľ to dopadlo zle. Ale neovplyvnis to. Drz sa.