Ahojte, chcem sa opýtať či niekto nemá podobnú skúsenosť .. pri prvom tehu mi digitálny clear blue ukázal pozitívny test už jeden deň pred očakávanou ms .. teraz mi mešká tri dni a test je negatívny .. no akosi sa cítim, že by mohol byť pozitívny .. mohla sa mi posunúť ovulacia, alebo je možné že test to ešte nezachytil (aj keď pri prvom tehu mi to ukázal hneď) ?
@stellarstar áno mešká mi, piatok som mala mat ms
@daniela_p tak ešte počkaj pár dní
@stellarstar áno ja viem, že treba počkať, ale vo štvrtok mám vyšetrenie, na ktorom nemôžem byť tehotná .. a skôr mi ide o to, či tu je nejaká baba, ktorej raz tento test ukázal skôr tehu a po druhý krát neskôr 🙂
Do stvrtka casu dost,otestovsla by som sa v stredu a ked bude vysledok neg. Spokojne ist na vysetrenie,mohla by neskor ovu,ale mohla zauradovat aj psychika,pocity,vysetrenie a ms dostala stopku
Už druhé tehotenstvo som mala pozitívne testy až na piaty deň meškania. Mam nepravidelný cyklus a neskoro ovu. Držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@daniela_p už ti mešká? Kedy ma ms prísť?