Digi tehotenský test Dr. Max

19. feb 2021

Ahojte. Viem, ze sa nemaju rozoberat digitalne testy. Len mi to nedalo. Robila som si test, vyslo NOT PREGNANT.
Ked som ho rozobrala nebola tam ziadna ciarka.
Mala vyjst aj ta kontrolna ciarka? Ci tento test ukazuje len jednu palicku v pripade tehotenstva? Dakujem za odpoved

autor
19. feb 2021
alzbeta1991
19. feb 2021

Vyšlo NOT PREGNANT, po rozobrani len jedna čiarka... Načo tieto konšpiracie? Nie ste tehotná...

asia83
19. feb 2021

Robili ste si test a vyšlo vám “not pregnant”. Tam ste mali skončiť. Lenže komu chýba pokora...

snazilka777
19. feb 2021

Toto iste som spravila aj ja tiez to bol digitalny test len iny ukazalo mi 1+2 tiez som ho rozobrala lebo som chcela videt ako vyzeraju tie ciarky.... boli tam dve ciarky modré a zajtra zacinam 15tt.

autor
19. feb 2021

Pytam sa len preto, lebo vidim uuuplne slabeho ducha, vidno aj v negative. Zatial som len 11DPO, 12dni po ovitrelle injekcii. Zajtra ma prist MS (aj to len kvoli liekom). Riesime babo cez CAR, cize je jasne, ze by sme sa velmi potesili babatku.
Takze je trosku blbe pisat, ze mi chyba pokora. Kedze za kazdymi // ciarkami sa u niektorych zenach skryva dlha a tazka cesta, ci uz po psychickej, financnej aj fyzickej strane. 🙄

autor
19. feb 2021
pondelok01
19. feb 2021

Nema digitalny mensiu citlivost ako obycko palickovy namacaci? Kup si pepino za euro s citlivostou 10 UI, a rano si otestuj este raz. Rozoberat testy je celkom sibnutost, ale pri hrozne dlhom snazeni a trapeni je tazke sa trosku nezblaznit, poznam to.

kayyaa
19. feb 2021

@asia83 ty si v poriadku ? Co komentar, to omielas pokoru...a len tym urazas dotycnu..sa uvedom, len preto, ze poznas slovo "pokora", to neznamena, ze poznas aj jeho vyznam, a uz toboz nie, ze by sa tykal aj tvojho spravania...ty vies o pokore len pisat a druhych urazat ako im chyba pokora, a pritom ta chyba hlavne tebe ! Prestan tu zhadzovat zeny a tu tvoju preudo-pokoru si strc za klobuk !

autor
20. feb 2021

@pondelok01 ano, toto je 25 citlivost. Vyskusam otestovat ak dnes nepride MS.

domka222
20. feb 2021

Ženy, prečo toto robíte? Rozoberať testy, dávať to do negatívov a podobne🤦‍♀️ sami ste potom ešte viac sklamané ak z toho nič neni.

toffifee0902
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofia1979
17. mar 2024

Úplne ťa chápem a držím moc palce verím, že to vyjde

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre