Dana a vynechanie cyklu. Čo sa stalo?

mamicka70
5. júl 2013

mamicky mam telisko danu no nedosli mi kramy , robila som si ts a vysiel negativny moze byt ze mi vynechalo krami teliesko dana dakujem

dovetattoo
5. júl 2013

ahoj, aj ja mam danu a zatial sa mi take nestalo. ale tiez mam dostat menzes a meska mi asi 5. den...tiez by ma zaujimalo, ci to s tym moze mat suvis...

koniarova
5. júl 2013

Určite je to preto, že si telo ešte nestačilo zvyknúť na teliesko. Tehotná nebudeš, ak je test negatívny.Aj keď ti tu ostatné určite budú písať sprostosti, čo všetko sa môže stať a že možno že si aj tehotná. 😉

saska.t
5. júl 2013

je mnoho ziem,ktore ked si daju zaviest vnutromater. teliesko a je jedno aku znacku uz nedostanu menstruaciu vobec 😉 nie je to ziadna vada...

martina364
6. júl 2013

ja som mala danu 3 krat po sebe a nemala som taky problem..jedine co sa mi nepacilo bolo ,ze som mala 5dni menzes a potom taky krvavy vytok ..tak 4-5 dni..inac uplna pohoda..skus este pockat..mozno si tvoje telo este zvyka ,alebo ak mas s tym aj iny problem mozno ju tvoje telo neprijalo..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre