ahojte mam otazocku berim anitnu Karhlu na 8 den som mala s.. vecer som si dala tabletku stalo sa to pred tyzdnom mozem byt tehotna? mam si urobit test alebo radsej zajst rovno v lekarke? da sa to zistit ked to bolo pred tyzdnom v letaku pisu ze by som mala byt chranena, dakujem za kazdu odpoved
No po týždni bohužiaľ asi ešte nie. Doktor by ešte nič nevidel ani test by asi tú zmenu nezachytil. "Uhniezdenie vajíčka v sliznici maternice môže trvať opäť niekoľko dní (v priemere do 7 až 14). Len za okolností, že oplodnené vajíčko sa poriadne uchytí v pripravenej sliznici maternice, začne do tela produkovať hormón hCG. Až keď je jeho hladina dostatočne vysoká, ho môže zachytiť tehotenský test. Na celý proces je teda potrebný čas - minimálne týždeň až dva!" Zo skúsenosti to býva skôr neskôr. Ale tak pri anti by som sa až tak nebála.
nechapem celkom preco sa bojis ze by si mohla byt tehotna, ved beries anikoncepciu a nato predsa sluzi.. ze brani otehotneniu, ked si ju nezabudla zobrat tak nemas byt preco tehotna 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
prosím odpovie mi niekto som ako na ihlách