Dá sa veriť tehotenským testom?

maciatko14
3. nov 2010

prosim vas,mala by som taku otazku..ked mi meskaju 2 tyzdne,a robila som si testy,jeden mi vysiel so slabou druhou ciarkou a na druhy den mi vysiel len s jednou.co to ma byt? chceli by sme strasne babo.

seagull2404
3. nov 2010

ako sa poznam, ja by som si spravila aj treti 😉 a bezala aj k lekarovi 😀

strelicia
3. nov 2010

ja uz si test nikdy robit nebudem, pretoze mam zlu skusenost. aj napriek tomu, ze mi vsetky 4 testy vysli pozitivne a meska mi MS, mi lekar z krvi zistil negativny vysledok. takze to je moja skusenost.

maahuliena
3. nov 2010

Pokiaľ Ti takto dlho mešká tak treba navštiviť dr. a určite Ti spraví aj HCG s krvi a to už bude na 100%, alebo utz... nie všetky testy su 100% a su všelijake pripady.. negativne testy a predsa tehulky a naopak... Takže zahadu rozlušti(ak nepride ms) len ujo dr 😉

feb13
3. nov 2010

Teoreticky moze byt pricinou aj to, ak si pouzivala iny druh testu (jeden moze mat slabsiu citlivost alebo vraj pri lacnych testoch moze druha ciarka slabo presvitat od vlhkosti a takto davat falosne pozitivny vysledok), alebo ak si robila prvy test rano a druhy napr. poobede, ked je hladina hcg v moci nizsia.

alexandrah
4. nov 2010

pocuj, nepytaj sa nas, akoze ti mame povedat, hej, si tehotna?? alebo nie nie si?? utekaj k lekarovi, uz 2 tyzdne po pocati sa vie z krvi zistit, ci hej, naisto ... a ja by som si tiez spravila aj treti, ako sa poznam ... ale poznam baby, co boli tehu, a 2 testy im vysli negativne ...

aniicka24
4. nov 2010

ahoj ja mam tiez taku otazku mne zas visiel test tak ze vcera mi vysli dve ciarky a dnes som skusala zas a vysly mi dve ciarky ale ta jedna bola slabunka ale menstruacia este nedorazila uz stvrty den 😉

bellugia
4. nov 2010

Ja som si robila jeden test po dvoch týždňoch meškania a bol jasne pozitívny. V tvojom prípade by som si spravila aj tretí - radšej rovnaká značka, nie tri rôzne, a aj tak šlá k Dr. 🙂 On to zistí raz dva :D

mimibb
5. nov 2010

Mne tiez vychadzali testy kadejako aj slabo pozitivne po tyzdni meskania aj negativne ked som tehotna nebola....a teraz ked som bola mi vysiel pozitivne hned do par sekund uz 3dni po meskani a to som si ho robila az poobede... cize radsej chod naozaj k Dr. 🙂

lensii
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre