Dá sa takto otehotnieť?

15. aug 2022

Ak som pociťovala ovulacne bolesti v nedeľu večer okolo 17tej a milovali sme sa na druhý deň okolo 16tej je tu šanca na otehotnenie? :/ pýtam sa teda ci ste niektorá otehotnela jeden deň po ovulácii

stellarstar
15. aug 2022

Jasne ze šanca je veľká

kabba
15. aug 2022

Nie len jedn den, ale aj dva-tri 🙂

autor
15. aug 2022

@kabba po ovulácii? Nežije vajíčko len 12hod? Viem ze pred ovuláciou sa dá aj 3dni ale po som nepočula

daniela2202
15. aug 2022

Je to všetko o šťastí, nikto ti nezaručí presne dni... je to orientačne 👉

syslik81
15. aug 2022

to ze si pocitovala bolesti neznamnea ze si mala ovulaciu ... zaklady biologie nastudovat by ti neuskdilo ... kazdopadne sancu otehotniet mas vzdy ked si nedavate pozor

stanislava29
15. aug 2022

Presne vtedy sa mi podarilo otehotnieť - 2x!!! Deň po ovulačných bolestiach a poradil mi to doktor.

kratucka
15. aug 2022

Aj ja som presne takto otehotnela, takze z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze realne to evidentne je 😀

kabba
15. aug 2022

Vsak ale ze si citila ovulacne bolesti, este nie je zaruka toho, ze ta ovulacia presne vtedy aj prebehla. Vajicko sa mohlo uvolnit aj neskor, preto orientacne pisem aj 2-3dni 🙂

konikkon
15. aug 2022

Samozrejme áno. Ale svoje šance zvýšite, ak sa budete snažiť aj pár dní pred a po ovulácii.

autor
15. aug 2022

@syslik81 základy biológie... Ano bola som v strede cyklu 15d .. Ovulacne bolesti, hlien.. Tak prepáč ze som sa opýtala..

autor
15. aug 2022

Baby nepotešili ste ma momentálne babatko neplánujeme.. Uvidím teda

any_soj
15. aug 2022

Vajíčko je schopné oplodnenia 12-24 hodín, plus ovu nemusela byť presne v tej chvíli, keď si cítila, takže áno.

kulumulu123
16. aug 2022

Ano sanca je velka jamam takto 2.5r syna

autor
16. aug 2022

Aj keď som neostala dlho ležať a išla som hneď do sprchy?

kulumulu123
16. aug 2022

Ano aj ked si nerobila 10 min stojku aj tak sa da othotniet... Odporucm kvalitnu antikoncepciu 👍

elenita
16. aug 2022

A to ste si ani nedavali pozor?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. aug 2022

@elenita nie pretože som bola v tom ze po ovulácii sa už otehotniet nedá až potom ma napadlo ze po jej prebehnutí ešte neprešlo tých 24hod..

autor
23. aug 2022

@jabadabadu potom načo tie ktoré sa snažia otehotniet robia dobre ze nie stojky po styku?

liloastitch
23. aug 2022

Tie čo robia stojky po styku asi bolia kríže 😂... To je taká babská rada, že aby to hneď nevytieklo, ale to je úplne zbytočné keď raz do teba nejaké spermie partner pustí, tie sa hneď začnú predierať tam kam potrebujú.. Môžem sa postaviť, prebehnúť, vysprchovať sa a neviem čo všetko, to oplodneniu fakt nezabráni.

autor
27. aug 2022

Mešká mi..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre