Ahojte baby, dá sa prerusovanym sexom otehotnieť? Na základe čoho a ako, keď sa muž nespraví do mňa. Ste tu také co tak otehotneli? Ďakujem.
Áno otehotnela som tak, prerušovaný styk sme praktizovali asi 5 rokov, aj keď sa muž nespravi do teba,ejakulat môže z neho ísť aj počas sexu.
Kamoška otehotnela presne takto..
da sa tak otehotniet. Tato metoda sa vobec neodporuca, ak nechces otehotniet. Tzv. kvapocky lasky, ktore mozu, ale nemusia obsahovat spermie. Je tu dost zien, ktore takto otehotneli. U mna to neplati, zatial som takto neotehotnela.
Ja by som to kludne typla ze aj tretina deti tu z modreho konika sa pocalo po tom co sa "do mna neurobil" 😂😂😂
Roky takto fungujem a nikdy nic. Ak to chlap naozaj vie tak sa nie je coho bat 🙂
Aj my tak roky fungujeme, mali sme len jednu nehodu ale samozrejme obaja chápeme ze je to metóda kde sa čokoľvek môže udiať, čisto ako antikoncepciu na 100% by som to asi nebrala. Po troch cisárskych som podstúpila sterilizáciu a viem ze môžme ísť naplno.
nám takto po dome behá zopár detí...😉
Samozrejme ze sa da
@selena_luna obávam sa,že aj viac :D alebo v štýle "nechranili sme sa a nečakali sme,že sa nieco stane" :D aj toto sa tu bežne stáva :D
Prosím ťa koľko máš rokov? Lebo keď uz sexujes tak už by si mala mať aj OP a vedieť takéto veci. Po svete behaju 100tisice ľudí z prerušovaneho sexu.
Áno dá sa ja som dieťa tejto metódy 🤪😂
Polovica modreho konika tak otehotnela 😄
8 rokov sme takto fungovali a nikdy som neotehotnela 🙂 potom sme sa rozhodli že chceme bábätko a podarilo sa hneď na prvý krat
To, ze takto niekto ani za 8 rokov neotehotnel, ta urcite ochrani na 100%. Vlastne ani vytahovat ho chlap nemusi, komentare na koniku su dostatocna antikoncepcia 😆
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus si pohladat nieco o predejakulacnom sekrete