Dá sa podľa testu zistiť tehotenstvo?

noxis
12. júl 2014

Ahoj baby,už som to tu raz písala,ale neviem nájsť tému,ospravedlňujem sa
.Mám 22 a s priateľom sa pokúšame o naše prvé bábätko Spokojnosť 4.7 sme mali nechránený styk,obaja sme zdraví. Dá sa už podľa testu zistiť tehotensto? Mám ten pepino pregnancy.
Prípadne,kedy u vás začali tehot.príznaky?. Občas ma pobolievaju prsia,ráno mierne bolesti v podbrušku a je mi na vracanie. Najmä ráno.Ďakujem

siska765
12. júl 2014

@noxis neviem ci uz mozes mat tak skoro priznaky ,ale test mi s itotou ukazal tak po 8-10 dnoch od ovulacie,mozno by uz nieco mohol ukazat,skus

sonka_d
12. júl 2014

@noxis Ahoj, aj keď na testoch píšu čokoľvek, zo zdravotného hľadiska máš HCG v krvy až po 14 dňoch od oplodnenia na merateľnej úrovni. Vtedy je už vajíčko uhniezdnené. Takže ešte počkaj... rovnako je to cca aj s príznakmi, aj keď ja som ich tiež pociťovala skôr. To je už individuálne a veľmi závisí od psychiky.. držím palce..

martinkatinka
12. júl 2014

Test si urob, keď ti bude prvý deň meškať ms.

kiki68
12. júl 2014

ja nemam ziadne priznaky asi, ale dnes som si robial test. Nechranime sa, babu sa nebranime, skor naopak,tak som si pre istotu spravila test. No takze mamatest som kupila a prosim pekne vysiel mi tma duch,ale problem je,ze ten test sa strasne zle vyfarbil na tej dirhej ciarke C, este aj zahmlene bolo to okienko,takze som to pozerala aj po par hodinach,neviem co si mam mysliet. Asi skusime dalsi test. Ale styk sme mali asi tiez toho 4.jula. Ci ten duch vysiel uz ako tehu netusim.....

niky21
13. júl 2014

@noxis ahoj , aj ja mám 22 a pokúšame sa o bábo, test ti ukáže až cca 12 - 14 Dní po ovulacii, takže vydržať, aj ja čakám do zajtra. Bolí ma bruško, zväčšili sa mi prsia, som unavená ako mača... Ale ms má prísť v utorok, tak čakám. Držím palce ! A daj vedieť 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre