Dá sa otehotnieť z predejakulačnej tekutiny?

gigi23
12. okt 2012

Dobrý deň, mám jednú otázočku ohľadom predejakulačnej tekutiny ( vlhnutia mužov). Chcela by som sa opýtať aká je šanca otehotnenia, ak môj partner dosť silno vlhne pri vzrušení, a nepoužívame žiadnu ochranu a praktikujeme prerušovanú súlož? Teda dajme tomu ak máme sex dajme tomu tri krát za deň, je nejaké riziko otehotnenie, že sa nachádza v predejakulačnej tekutine väčšie množstvo spermii???

Za odpoveď vopred ďakujem

lalinko2010
12. okt 2012

už to začína 😠

3kolka
12. okt 2012

piatok 😀

zlatanka
12. okt 2012

Ja odpadnem 😉 niekto sa nudi...a sex 3krat za den 🙂 zavidim keby sa aj mne chcelo 😀

ivett1
12. okt 2012

😀 😀 😀 určite, riziko, že otehotnieš je vždy...keď súložíte bez "ochrany"😉

pingu1
12. okt 2012

mozes otehu aj z toho. spermie cihaju vsade!!! aj v moci

gerci90
12. okt 2012

ty sa maš že 3x za den :D divčatko nas sem prislo trosku podpichnuť asi že žienky, že 3x za den.... odpadnem :D bejvavalo 😀

horana
12. okt 2012

Nuz v prislusnom veku som aj ja s muzom vtedy frajerom takto casto - boze to uz snad ani pravda nie je. 😵
A co, kazdy vek ma to svoje a treba si to uzit. 😎

A autorke - ano mozes z toho oteho, je to jedna zo zakladnych vedomosti uz z "Bravicka", treba studovat aspon trosku, tych klucovych info zas tak vela nie je... 😉

masinka
12. okt 2012

ked sexujes trikrat denne, kde beries cas na to, vypisovat somariny na konovi ?

salma22
12. okt 2012

no dala by som si povedat 3x za den 😀 he he ...tak ak nechcete by tehotny mali by ste sa zamysliet nad ochranou...ale ak chcete tak nemusite sex prerusovat naco 😕 a vzdy su spermie v pohotovosti aj v malej kvapke

kvetinka211
12. okt 2012

@gigi23 ked mas 17 a nechces otehotniet, tak ano, da sa ... ak mas 30 a chces otehotniet tak nie, neda sa 😉

lucka1987
12. okt 2012

ano da sa .

dasiacik
12. okt 2012

Ahoj.Áno,samozrejme,že aj tá "tekutina" môže obsahovať spermie.A celkovo pri prerušovanej súloži je veľká možnosť otehotnenia.Záleží už len na tom čo má s Vami v pláne osud 🙂 My s mojkom sme praktizovali prerušovanú súlož 3 a pol roka a neotehotneli sme.No,niekto otehotnie hneď.
Ale,mimochodom,ak nechcete bábätko,bolo by lepšie keby používate nejakú formu ochranu...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre