ahojte, prosim o radu. da sa otehotniet aj z tzv. pettingu? s priatelom sme sa o seba jemne otierali, ale iba cez spodne pradlo… neurobil sa samozrejme a tie slavne ,,kvapocky lasky”… asi boli nejake ale vraj po troch dnoch uz spermie nemozu obsahovat. a aj tak neviem ako by to preslo cez to pradlo. ale preistotu sa pytam. vzdy si umyl ruky, ked ma chytal, aj ja som si vzdy ruky umyvala minimalne dvakrat. z toho za takychto okolnosti byt tehotna nemozem, vsak?
meska mi ms, mozno skor zo stresu kedze mi uz predtym raz takto dlhsie meskala. a sex som nemala uz dlhu dobu…
Nie, Nedá...
aha cize ak tomu rozumiem dobre, kym tam neni priamy kontakt jeho penisu s vaginou tak sa nic stat nemoze…
mile bravicko .... to akoze naozaj.. tebe mama nevysvetlila zaklad ?? hlavne ze vies co je petting.. buducnost ludstva bude naozaj zaujima...
A vraj nam netrea sexualnu vychovu, vsak vsetko sa dozvedia na biologii a zvysok od rodicov...
Žlty 🐘
Asi este nemate 18 a rodicia niektorych z vas su v obyvacke zatial co sa otierate o seba v spodnom pradle. Skuste sa ich spytat ... ci co to je s dnesnou mladezou 🙄
viete, nie kazdy sa ma o tomto s kym porozpravat a uistit sa ze je vsetko v poriadku (: keby som sa mala s kym poradit, nepytala by som sa.
tu. myslela som ze zeny vedia byt empaticke a napomocne ked vidia, ze niekto nieco potrebuje, aj ked sa im to uz javi ako banalita, nie sa hned vysmievat a utocit.
Prosím, ak potrebuješ vysvetliť čokoľvek o sexe/tehotenstve /plodnosti, napíš mi správu. Úplne normálne ti to núkam, ten dobrý pocit, že otehotnieš, až keď sama budeš chcieť a nie z nevedomosti, stojí za to.
Neviem koľko máš rokov, keď si už dlhšiu dobu nemala sex 🤔 tak určite ste mali v škole na biológii rozmnožovanie, môj syn z toho odpovedal, má o chvíľu 14r, čiže od toho roku minimálne by si mala vedieť, keď od nikoho iného, tak od učiteľov, že rozmnožovanie je nejaký ten proces, nejaký akt, nie ze sa len pozeráte na seba. Ani ryby nie ste, že sa stačí o seba šuchať.
Síce, nič zvláštne, keď mňa sa nedávno jedno dievča pýtalo, či môže byť tehotná zo stresu aj keď nespala ešte nikdy s chlapcom. 😁
a čo takto trochu použit google, zájst si do knižnice a niečo urobit pre seba a sama sa vzdelavat dozvediet ked teda nevieš, rodičia nepovedali alebo si v škole nedavala pozor
ja chápem že v škole je sexualna vychova žiadna ale to neznamená že nevieš si nájst v tejto dobe vhodne informácie a ako vieš či si nerobia prdel z teba či povedia spravnu odpoved
čo takto si začat hladat informacie ked neviem alebo HLAVNE overiť či maju pravdu, to že ti niekto niečo napíše nemusi byt pravda
ked si zrelá podla seba na sex mala by si byt aj zrela pre seba a svoj klud niečo urobit , nie sa len hned pustit vy ste zle , tu sa ti nik nevysmieva skôr sme zufale z toho že nevieš tak jednoduchu vec o svojom tele
99% zien sa o tom s nikym nerozpravalo,ale pouzilo selsky rozum .. 0.5 % google a zvysok si ty ... nieje to vysmech..ale ak to v zivote chces niekam dotiahnut pouzi tu vec na krku .. naozaj ti to pomoze posunut sa vpred.. ak ches mat buducnost - premyslaj,studuj... hlupych ludi je uz dost .. svet potrebuje aj normalnych .. ete mas sancu-vypni net a studuj ...
Po troch dňoch? Nechápem. Čo si mala tri dni na sebe to isté spodné prádlo, či čo?
Stale ten isty scenar.
1. Opytam sa kravinu.
2. Vynadam vsetkym aki su neempaticky a ako to ide dolu vodou s MK.
rozmnozovanie cloveka je ucivo 7.roc. ZS. verim, ze 13 rokov uz mas, ked si "dlhsie nemala sex".
Otehotniet je hotovy zazrak. Viacmenej nahoda. Aj keby ta ten tvoj doplna napustil, to este neznamena, se hned otehotnies. Musis byt v urcitom stave cyklu, sancu na otehotnenie mas pocas cyklu asi 12 hodin. Cize 12 krat 12 hodin pocas roka (plus minus) mozes otehotniet. Dokonca aj ked mas ovulaciu a vajicko caka vo vajcovode a muz ejakuluje do posvy, ani to nie je 100% istota otehotnenia. Spermie sa musia k tomu vajicku najprv dostat, to trva. Pohybuju sa par cm za hodinu. A potom moze nastat milion dalsich scenarov, napr. vajicko sa neuhniezdi, odumrie, spermie zomru a pod. Z nejakeho pettingu cez pradlo fakt nemas sancu otehotniet. To uz skorej ked pojdes prat jeho trenky zaspermene a neumyjes si ruky a budes masturbovat. To je vacsia sanca, ale aj tak miziva. Skoro az ziadna.
Ze ti meskaju kramy moze mat asi miliardu dovodov, napr. staci, ze si vypijes vinecko a uz. Velmi malo zien ma uplne pravidelný cyklus. Takze dont vory, bi hepy
@thirstymonk toto tvoje "je mala sanca otehotniet, lebo..." by som bola tehotna kazdy mesiac... a kvantum zien tu tiez otehotnelo tak, ze ani nevedia poriadne ako... tak to hlavne neskusenej nerad ako super sposob ochrany...
@thirstymonk to akože fakt pri praní jeho treniek a keď si to aj keby zoskriabem a vopcham dnu, tak môžem zbytočne čakať 😄 toto je asi ešte väčšia 🤐 ako čo zapotila mladá neskúsená. Nestraš ju, prosím ťa, chudinka sa bojí, lebo sa o seba obtierali a ty jej teraz znechutiš aj domáce práce 🤣
@guiseppinka presne preto sa to pytam, ked som tu citala vase pribehy
Zakladna vec je neverit chlapovi "dam si pozor"... pokial na dieta nie si pripravena, vzdy vzdy vzdy pouzit kondom...
fakt to naše školstvo nestojí za nič, keď toto ukončilo základnú školu
Nie, takýmto spôsobom je prakticky nemožné otehotnieť, aj keby si bola v najplodnejsom období.
To je jedna vec
A druha, tirz ma zaujala formulácia ze "po troch dňoch." Akých troch dňoch? Co ste mali rovnaké oblečenie na sebe tri dni?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie. Spermia nevie prejst cez pradlo.