Dá sa otehotnieť tesne po menštruácii?

adka897
14. nov 2020

Ahojte mam 32-33 dňový cyklus.. Dá sa otehotnieť tesne po menštruácii? Keď su neplodné dní koľko vydržia spermie v tele

veronikaszabova
15. nov 2020

@adka897 ak mas taky dlhy cyklus, ovulaciu nemas pravdepodobne hned po menzese, nakolko by si mala strasne dlhu lutealnu fazu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
15. nov 2020

Jasne ze sa da. Staci ked mas sex a posunutu ovulku a dlho akcne spermie. Poznam jeden pripad 3den po ms uz mà 9rokov. 😁

cervenaruza123
15. nov 2020

@adka897 Otehotniet sa da v plodne dni. Bez ohladu na dlzku cyklu mozu byt tieto dni aj pocas menstruacie ci tesne po. Vacsinou su ale v strede cyklu. Spermie v tele vydrzia vo vseobecnosti 3 dni, ale moze to byt maximalne tusim 7 dni (kazdy muz ma ine spermie, niekto ma odolnejsie). Samozrejme, u vela parov je to aj tak, ze styk musia mat presne v den ovulacie, lebo spermie su zivotaschoone len den a nevydrzia v tele zeny dlho. Je to velmi individualne.

maud13
15. nov 2020

ahoj, ak máš taký dlhý cyklus je veľmi pravdepodobné, že nie. pretože ovulácia býva spravidla rovnakú dobu od nasledujúcej menštruácie, teda cca 2 týždne. čiže ak máš dlhž cyklus, máš dlhú medzeru medzi poslednou menštruáciou a ovuláciou.. takže by to malo byť ok. ale určite sa sleduj, ak nemáš výtok v kvalite "vaječného bielka" alebo podobný, naťahovací, tak potom by to malo byť okej..

asia83
15. nov 2020

@adka897 Áno. Moja dcéra je živý dôkaz. Tiež som mala taký cyklus.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre