ahojte
chcela by som sa opýtať jednu vec..
Mám 33rokov, som maminou už 11 ročnej dcérky.
pred cca 4 rokmi som prisla o lavy vajecnik kvoli dermoidnej cyste. Ostal mi len pravy.
Je moznost otehotnenia? alebo teda opytam sa inak.
posledný menzes som mala 27.2.2015.. , nechránený styk som mala 7.3.2015.. je tu možnosť, že by som bola tehotná? môj cyklus trvá 24 dní, a menštuáciu mávam max. 4 dni.
Cítim sa zvláštne , ťažko mi je od žalúdka už druhý deň, a "tam dole" v podbrušku mám akési šteklenie. ( možno sú to len moje pretrvávajúce plodné dni, neviem)
Viem, že je to skoro všetko, a možno to robí aj moja psychika, ale akosi podvedome sa rozprávam s bábatkom, aj keď neviem, či je tu tá možnosť. a bolo by to neplánované ( ale aj tak by som sa na drobca tešila)
ďakujem za skorú odpoveď..
ano,ved jeden vajecnik funuje uplne normalne,takze otehotniet sa da
ďakujem veľmi pekne za odpovede 🙂 som tu nová.. a skôr by ma zaujímalo, či je tu možnosť otehotnenia na ôsmy deň od začiatku menzesu.. pri cykle 24 dni, a trvani 4 dni.. ďakujem
na "staré " kolená sa tu vypytujem, ale rodila som veľmi veľmi dávno, a dcérka bola plánovaná, tak to som vedela, že bude bábatko , nakoľko som vysadila antikoncepciu,.
teraz sa mi strieda obava so slzami, a radosť s úsmevom..
moja mamina mala 17 ked prisla o jeden celý vaječník a z druhého jej vzali polovicu. Všetci si mysleli, že viac deti mať nebude a má 3. 🙂 a to medicína dnes je niekde inde ako bola pred 40timi rokmi 🙂
@slecnagabika teoreticky to mozne je,ale ak mas 24dnovy cyklus tak ovulacia je na 10den...no sparmie si vedia pockat aj 3 dni,takze by to sedelo....
@slecnagabika otehotniet mozes aj cez menzes aj tesne pred nim aj tesne po nom...zalezi od toho kedy mas ovulaciu, hoci pisu ze sa to neda da sa to, ja som otehotnela v 25DC co je u mna 3-5 dni pred menzesom... 🙂
ďakujem Vám babulky.. nechám sa prekvapiť teda.. Veď čo sa má stať, tak sa stane 🙂..keď ja som taká nedočkavka. uvidíme, či je to len planý poplach, alebo 😉 ahojte
ďakujem.. ešte raz.. pôjdem to predýchať a nezostane mi nič iné, iba čakať 😕 držkajte sa baby..
@slecnagabika jasne ze sa da, pri takom kratkom cykle ovulujes pravdepodobne niekedy okolo 10 dna, takze ak si mala styk na 9DC, je velmi pravdepodobne, ze si sa trafila do plodneho obdobia. na druhej strane je asi este dost skoro, aby si citila nieco, co by malo suvisiet s tehotenstvom... ale tak cas ukaze 😉
@paskolinka
dakujem velmi pekne 🙂.. bolo to na osmy den., tak to nic asi nebude.. a to, ze mi je zle su mozno len stresy 🙂 inokedy si rozpoznam svoje plodne dni, lebo mam bolesti vtedy a hlien .. nebudem sa uz stresovat, cas ukaze.. este raz dakujem 🙂 😵
Ja mam dve deti s jednym vajecnikom, sice to druhe prislo po velmi dlhom case, ale prislo 😉
@slecnagabika
@slecnagabika ja som pred prvym tehotenstvo bola velmi nachladena a lekar mi na usg povedal, ze jeden vajecnik mi nefunguje, a otehotnela som len z praveho vajecnika. na pocudovanie sa mi pocas tehotestva upravil ten druhy, proste ked som potom po porode niekedy bola na kontrole tak mi vravel, ze bude ovulacia z laveho vajecnika a ja kukala jak puk, ze skade?
takze kludne mozes otehotniet ak mas jeden vajecnik. pokial babo chcete tak drzim palce aby sa vam zadarilo co najskor. a aka stara?? no to si vyprosim, ja mam tiez 33 a stara nie som 😉 😀 😀
ahojte žienky, zase idem otravovať ešte predtým, než si začnem googliť.. je mi strašne zle, bolesti mám , na vracanie mi je, zimnice mám. tri dni mi nechutilo absolutne jest.. dnes som bola u gynekologicky, ta mi povedala, ze mam rozsireny vajcovod.. menzes mam dostat az 23.3. . tak .. idem sa psychicky pripravit co mi najde na nete.. chcela mi hned davat antibiotika, ale ze zajtra rano mam prist na hcg z krvi. len neviem, ci by to ukazalo 10 dni po styku v krvi.. tak sa majte kraasne 😲
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
moze, aj kamoska prisla o vajecnik a vajcovod ked mala mimaternicove tehu, a dali si potom pauzu asi rok a zacali sa snazit a na 3ti cyklus otehotnela 🙂 a uz je v polke tehu a ma 33rokov 🙂