Dá sa otehotnieť keď po porode nemám ešte menstruaciu ani ovulaciu co viem ze nema podľa ovu testov?
Ze test nezachyti ovuláciu je absolútne normálne a neznamená, ze tu ovuláciu nemáš. Na 100% to môže vylúčiť iba gynekológ, keď k nemu budeš chodiť na folikulometriu.
bez ovulacie nie je tehotenstvo, ale su ovulacne testy dostatocne presne?
@atomiclena ovu testy nie su spolahlive. Mala som mat ovu podla nich a na sone ani naznak
@atomiclena ak otehotniet chces, mozno sa ti darit dlhsie nebude. Ak otehotniet nechces, raz ta prva ovulacia pride a spermie preziju dlhsi cas, nez je medzi pozitivnym ovulacnym testom a ovulaciou.
@atomiclena ahoj, ja mám kusok iný príbeh- bola som na kontrolu po prvom porode po sestonedeli- menzes som nemala, gyn povedal, že menzses sa ani neblizi výstelka je nízko, žiadne vajíčko nevyzera dozrete… a dnes ma to vajíčko skoro 3 roky na šupu v ten istý deň ako som bola potvrdiť na gyn 😅❤️
@atomiclena Spoliehať sa na ovulačné testy je dosť naivné.Testy mi vyšli negatívne a ovulácia prebehla.
@medda_beda ja ich mam snehobiele .
@atomiclena da - mam dve deti do roka a menzes medzi tehotenstvami nebol ziaden, a na to, ze som znova tehotna, som prisla totalne nahodne 🤷🏼♀️
@kaktusik007 to sa ti ako podarilo takto trafiť???
@atomiclena mne????? to exmanzel, nie ja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kazdej menstruacii predchadza ovulacia. Zalezi ma organizme na hormonoch kedy ti zacne cyklus.
Mam kamosky ktorym ms ani neprisla a boli znovu tehotne.
@kaktusik007 presne aj ja som znova otehotnela. ze som v tom som zistila az v 4m tehu a deti maju rozdiel rok. ziadna menštruácia nebola
@kacena4 to ste si len tak užívali a náhodou ste trafili ovulaciu?
Áno
@atomiclena Nezáleží na tom aké sú.
Ja ovulujem pravidelne, mám to potvrdené lekárom a testy nie sú spoľahlivé.Nemusia ti ukázať ovuláciu.
Menstruacii predchadza ovulacia ,takze ano
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@atomiclena nie nedá.