Dá sa otehotnieť, keď po pôrode nemám ešte menštruáciu?

atomiclena
20. okt 2023

Dá sa otehotnieť keď po porode nemám ešte menstruaciu ani ovulaciu co viem ze nema podľa ovu testov?

denkabemommy
20. okt 2023

@atomiclena nie nedá.

tamta
20. okt 2023

Ze test nezachyti ovuláciu je absolútne normálne a neznamená, ze tu ovuláciu nemáš. Na 100% to môže vylúčiť iba gynekológ, keď k nemu budeš chodiť na folikulometriu.

viestta
20. okt 2023

bez ovulacie nie je tehotenstvo, ale su ovulacne testy dostatocne presne?

e1i
20. okt 2023

@atomiclena ovu testy nie su spolahlive. Mala som mat ovu podla nich a na sone ani naznak

babovka2321
20. okt 2023

@atomiclena ak otehotniet chces, mozno sa ti darit dlhsie nebude. Ak otehotniet nechces, raz ta prva ovulacia pride a spermie preziju dlhsi cas, nez je medzi pozitivnym ovulacnym testom a ovulaciou.

hruska91
20. okt 2023

@atomiclena ahoj, ja mám kusok iný príbeh- bola som na kontrolu po prvom porode po sestonedeli- menzes som nemala, gyn povedal, že menzses sa ani neblizi výstelka je nízko, žiadne vajíčko nevyzera dozrete… a dnes ma to vajíčko skoro 3 roky na šupu v ten istý deň ako som bola potvrdiť na gyn 😅❤️

medda_beda
20. okt 2023

@atomiclena Spoliehať sa na ovulačné testy je dosť naivné.Testy mi vyšli negatívne a ovulácia prebehla.

atomiclena
autor
20. okt 2023

@medda_beda ja ich mam snehobiele .

kaktusik007
20. okt 2023

@atomiclena da - mam dve deti do roka a menzes medzi tehotenstvami nebol ziaden, a na to, ze som znova tehotna, som prisla totalne nahodne 🤷🏼‍♀️

atomiclena
autor
20. okt 2023

@kaktusik007 to sa ti ako podarilo takto trafiť???

kaktusik007
20. okt 2023

@atomiclena mne????? to exmanzel, nie ja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

maryetta
20. okt 2023

Kazdej menstruacii predchadza ovulacia. Zalezi ma organizme na hormonoch kedy ti zacne cyklus.
Mam kamosky ktorym ms ani neprisla a boli znovu tehotne.

kacena4
20. okt 2023

@kaktusik007 presne aj ja som znova otehotnela. ze som v tom som zistila az v 4m tehu a deti maju rozdiel rok. ziadna menštruácia nebola

atomiclena
autor
20. okt 2023

@kacena4 to ste si len tak užívali a náhodou ste trafili ovulaciu?

martinka13
20. okt 2023

Áno

medda_beda
21. okt 2023

@atomiclena Nezáleží na tom aké sú.
Ja ovulujem pravidelne, mám to potvrdené lekárom a testy nie sú spoľahlivé.Nemusia ti ukázať ovuláciu.

sunshine_18
24. okt 2023

Menstruacii predchadza ovulacia ,takze ano

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre