Dobrý večer mám jednu otázočku, cítim sa veľmi ospala unavena,je mi zle . Bolí ma žalúdok. Hlava. Neviem čo sa somnou deje. Mám dve detičky absolvovala som pred 4 rokmi sterilizáciu je možné že aj napriek tomu môžem otehotnieť ? Ďakujem za odpoveď 😏
Nedavno tu bola diskusia kde baba po sterilizacii mala 2 ciarky na testoch… ale neviem ako to dopadlo
Ja sa s tymito pocitmi trapim uz druhy tyzden, ledva vydrzim byt 3hodiny hore, vylozim umyvacku a musim si ist lahnut..a tehotna nie som..zacalo mi to tazobou na zaludku,nechut do jedla,nevolnost, tocenie hlavy..uz je to o nieco lepsie ako minuly tyzden ale vobec nie som fit..asi viroza/zapal
@klarissa25 tak to áno máte praudu môže to byt aj iné niečo . Asi týždeň do zadu som mala 220/172 tlak ale trošku v tom bol aj stres
@katuskaveronika27 skôr to bude počasím ako tehotenstvom. Skočila by som k lekárovi, nech sa na teba pozrie, či nemáš niečo so srdcom, keď taký tlak.
@katuskaveronika27 k otazke, ano, je to mozne, bola tu nejedna diskusia o tom a nie jeden pripad spomenuty, ze ani sterilizacia nie je na 100% a moze sa stat, v ojedinelych pripadoch, ze prerusene vajecniky opat dorastu.
Závisí ako ti robili tu sterilizáciu, ale mne pred 7 rokmi už laserom, predtým sa to len podviazovalo a sam môj pôrodnik mi vravel ze sa mu stalo ,že jedna žena otehotnela napriek tomu. S laserom to už prepalia, tam už nieje šanca.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vieš ze tie priznaky môžu mať aj XY iných pričiň ako tehotenstvo?