Mala som sex s priateľom a mali sme aj kondóm, no ten sa mu nejakým zázrakom vyšmykol a nevšimol si to tak sme pokračovali. No neskôr si to všimol ,ale neurobil sa, prestali sme a nepokračovali sme ďalej... je možnosť že by som zostala tehotná keď som mala neplodné dni, a neurobil sa do mňa a ani vôbec sa neurobil? prosím poradte mi som veľmi zúfalá...
Sama si napísala že nemáš plodné dni, v podstate si si aj odpovedala. Ale som názoru že ženy ktoré nevedia ako funguje ženské telo,cyklus a celkovo ich vlastné telo, by nemali mať sex.
@dejzzi588 tie vase "kvapky stastia" bolo by super keby na teba padla kvapka IQ 😀 aspon by si tu nedavala hlupe otazky 👏
Urcite tehotna nebudes, nemas z coho....
@marticka85po som mladá, ale všetko je po prvý krát, viem že veľmi dobre ešte nepoznám svoj cyklus a všetko okolo toho..len som sa chcela uistiť... ďakujem
neplodne dni su neplodne, lebo su neplodne ;)
mizerna sanca na otehotnenie..
@fiftyshadesofgrey áno priznávam, že to možno bola hlúpa otázka, ale chcela som sa len uistiť..
No napr ja mám z tých kvapiek už si ich volajte ako chcete doma poriadneho chlapaka 😉
@janakomancova pocas neplodnych dni? ;)
@maraska áno
kazdej zeny plodnost je ina ;) niektoru staci chytit za ruku a je v tom....my sme sa o mimco snazili vzdy tri mesiace
tak dúfam že nebudem tehotná, som na to až príliž mladá podľa mňa.. ďakujem vám
@janakomancova a aj ja mam takto chlapaka- tiez z kvapky lasky a mimo obdobia,ktore sa bezne oznacuje za plodne.. Prosto v tom case som.mala.plodne dni akurat vtedy. 🙂. A moc za to dakujem!
@siska53 to že počas neplodnych dni nemôžeš otehotnieť je blbosť aspoň v mojom prípade a to mám dve deti
@janakomancova no tak si musela mat plodne dni cez tie co si myslela,ze su neplodne....pretoze ako by sa ti podarilo otehotnieť cez neplodne? Zenam sa nedarí cez plodné dni...nieto este neplodne...
@lilyianka ver či never je to tak mimo plodných dni boli obaja
Mňa by zaujímalo, z technickej stránky, ako je možné, že sa zošmykne kondóm, muž si to neuvedomí a ide ďalej..
@janakomancova
Asi si necitala - plodne dni mozu byt aj mimo dni,ktore bez e vacsiny zien ako plodne byvaju.. Prosto vacsina ma.plodne dni medzi 10.-14.dnom cyklu.. Ale vela zien ma plpdne mimo tych dni.
Malu som si vedela vypocitat,lebo som mala ukazmovy cyklus presne kazdyxh 28 dni.
Ale pri malim,ktory vznikol z kvapky lasky,som absolutne ani len netusila,kedy ich mama,kedze cyklus od 24 po 30dni,poposuvany noredisteronom v minulosti.. No a moje plodne v danom case,kedy sa podaril,boli tesne pred menzesom.. Takze plpdne dni moze mat zena,ktora nema pravidelny cyklus, hocikedy.. Je na to aj nejaky zlozity vypocet,ale spatne som sa tym nezaoberala a dalsie neplanujeme.. Teraz tiez neviem,kedy mozem mat plodne dni,kedze zas mam cyklus divny 24-26 dni ako kedy..
Aj ty si mohla otehotniet len pocas TVOJICH plodnyc dni. Kebyzr vtedy nemas plodne dni,neuvolni sa ti vajicko,spermia nema co oplodnit. Logicke nie?
@janakomancova si iba ty myslis ze boli neplodne....na oplodnenie treba dozrete vajicko ...to dozrieva niekolko dni...nie sekund...
@janakomancova ver ci never, cez neplodne dni otehotniet nemozes, jednoducho to nieje nijak mozne... Mohla si mat plodne dni, ked ty si si myslela, ze su neplodne... Ale urcite si nemohla mat neplodne dni...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dejzzi588 a akým zazrakom mas pocit,ze by si mohla otehotniet?
Ked sa ani do teba neurobil a teda ani celkovo tak z coho??