Dá sa otehotnieť5 dni pred plodným obdobím ?
Tak je to menej pravdepodobne, ale jasne, ze sa da... ovulacia sa vie posunut, takze "plodne obdobie" je relativny pojem a spermie s prehladom preziju 2-3 dni, vynimocne aj tych 5...
Aj ja som mala 7tmeho ovu podla kalendara ale citim sa zvlasne a je mi zle od zaludka tiez sa mi mohla posunut.Vsetko je možne
5 dni pred plodnym obdobim nie. Ale: plodne obdobie moze byt posunute, a, co je dolezite: spermia si moze na to plodne obdobie pockat...boli zaznamenane pripady ked si pockala aj 10 dni hoci to je naozaj vynimocne
jasne ze da 🙂 ono niekedy sa tie pocty mozu zmylit 🙂 to su bezne pripady 🙂
Kamoska teraz mala ovulaciu potvrdení lekárkou, sex za cely cyklus 1x a to predné 4 dni pred ovulaciu. A bum, dve čiarky 🤣🤣
@babushkaem tak moj 1sex za mesiac ma 10mesiacov aktualne...po neuspesnom IVF a potratoch, 3,5r snazenia ...a tiez som bola presvedcena ze mimo plodnych dni, pretoze "plodne znaky" som mala tyzden pred "tym"
@pink_lady áno, tá príroda si robí čo chce 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
da, na tieto vypocty plodnych a neplodnych dni sa neda spoliehat, pokial sa chce clovek chranit