Dá sa otehotnieť 5 dní pred plodným obdobím?

11. máj 2022

Dá sa otehotnieť5 dni pred plodným obdobím ?

kat_
11. máj 2022

da, na tieto vypocty plodnych a neplodnych dni sa neda spoliehat, pokial sa chce clovek chranit

anjelicek26
11. máj 2022

Tak je to menej pravdepodobne, ale jasne, ze sa da... ovulacia sa vie posunut, takze "plodne obdobie" je relativny pojem a spermie s prehladom preziju 2-3 dni, vynimocne aj tych 5...

alina765
11. máj 2022

Aj ja som mala 7tmeho ovu podla kalendara ale citim sa zvlasne a je mi zle od zaludka tiez sa mi mohla posunut.Vsetko je možne

pink_lady
11. máj 2022

5 dni pred plodnym obdobim nie. Ale: plodne obdobie moze byt posunute, a, co je dolezite: spermia si moze na to plodne obdobie pockat...boli zaznamenane pripady ked si pockala aj 10 dni hoci to je naozaj vynimocne

panipanka
11. máj 2022

jasne ze da 🙂 ono niekedy sa tie pocty mozu zmylit 🙂 to su bezne pripady 🙂

babushkaem
11. máj 2022

Kamoska teraz mala ovulaciu potvrdení lekárkou, sex za cely cyklus 1x a to predné 4 dni pred ovulaciu. A bum, dve čiarky 🤣🤣

pink_lady
11. máj 2022

@babushkaem tak moj 1sex za mesiac ma 10mesiacov aktualne...po neuspesnom IVF a potratoch, 3,5r snazenia ...a tiez som bola presvedcena ze mimo plodnych dni, pretoze "plodne znaky" som mala tyzden pred "tym"

babushkaem
11. máj 2022

@pink_lady áno, tá príroda si robí čo chce 🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre