Ahojte žienky,
pár dní mi mešká menzes a preto mám pocit, že som tehotná. Dnes som bola na preventívnej prehliadke u všeobecnej doktorky, tá ale nič nezistila, aspoň teda nie z moču. Dá sa to zistiť z krvi? Zajtra mám volať o výsledky
ale ak ti meska, tak klasicky test ti uz ukaze dve ciarky (ak si tehotna)
Veď si urob test a záhada vyriešená.😁
@lentilka640 tehotenstvo sa určuje z HCG hormónu a pri preventívke sa hcg neberie
@koniarova ale to je zbytočne plytvanie aj peniazmi aj odpadom 😀 samozrejme, ak mi bude meškať viac ako 2 týždne tak si urobím
@lentilka640 nechápem, prepac. Test stojí pár eur, je rýchly, spoľahlivý, nemusím sa nikde trepať. Keď sa ti chce, tak behni ešte raz k Dr. Z bežnej preventívky ti to nezistí.
A to si jej nemohla povedat rovno nech ti zisti z mocu ci nie si tehotna?ak si o to nepoziadala ona si to z prsta nevycuca..
obdivujem ta ja by som nedokazala cakat dva tyzdne😂 ja som testovala uz 4 dni pred MS a bol test pozitivny
Nie, nezistí. Cielene by musela, dat požiadavku na vyšetrenie hcg.
Nerozumiem tiež, prečo je jeden test plytvanie peniazmi a ci tak veľmi ublíži prostrediu. Veď to je normálna vec, preto tie testy robia, aby si ženy samy urobili v prípade podozrenia.
Ani krv sa nevysetri zadarmo
Panebože
@lentilka640 mala som zápal močových ciest a zistila ze som tehotná
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lentilka640 ak ti nebrala krv na zistenie tehotenstva,tak z bežného odberu to nezistí