Čudné bolesti brucha. Môžem byť tehotná?

karinaaaa
29. nov 2020

Dobrý večer mam taky problem a vŕta mi to hlavou s priateľom sa snažíme uz dlhšiu dobu o bábätko chodili sme aj na umele .. minulý mesiac sme sa Dost snažili o bábätko po ovulacii som mala cudne bolesti v podbrusku krce a bývalo mi aj dost spatne prislo mi to ako veľmi skóre príznaky sla som racej doktorovi ten povedal že mám maku cystu bolesti prestali štvrtok som.mala dostať menzes uz pre tym pár dni som mala bolesti ze dostanem no zatiaľ stále nic každý deň ma bolelo brucho každé ráno som čakala že už uz a nič dnes ma uz brucho aj prestáva bolieť .. myslíte ze tam je nejaka nadej ? Mali ste niekto niečo podobné? Ďakujem

fokuska
29. nov 2020

@karinaaaa A co tak urobit si test? My tu nemame vestecku gulu 🤷‍♀️

karinaaaa
autor
29. nov 2020

@fokuska ja nepotrebujem vestecku guľu ja sa pýtam či niekto niečo podobné zažil 🙂 a keď ste to nežili tak nemusíte to komentovať 🙂

jeliz59
29. nov 2020

Toto vyrieši len dr alebo test

pikuli
29. nov 2020

@karinaaaa keď si už mala cytu tak tá sa ti môže aj vrátiť.

mmoonna
29. nov 2020

@karinaaaa môže to mať aj z tej cysty. Mne vtedy vynechal aj menzes

pikuli
29. nov 2020

@karinaaaa mimochodom máš pravidelný menzes?

karinaaaa
autor
29. nov 2020

@pikuli áno velmi malo kedy sa mi stane ze mi mešká a keď tak fakt o deň .. Asi to bude tou cystou 🙂

amelie2017
30. nov 2020

Na koni su len 2 typy zien. Tie, ktore testuju den po ovulacii a tie, ktore si myslia, ze je na test skoro po 2 tyzdnoch meskajucej ms.

fokuska
30. nov 2020

@karinaaaa Ked nepotrebujes vestecku gulu a pytas sa ci mozes byt tehotna a ci to niekto zazil, tak odpoved je jednoznacne - urob si test.
Ak bude pozitivny - s najvacsou pravdepodobnostou si tehotna.
Ak bude negativny - s najvacsou pravdepodobnostou tehotna nie su - vtedy sa da dalej patrat po to co sa deje - napriklad je problemom ta cysta, alebo tam mozu desiatky dalsich dovodov.
A ano, su tu zeny, ktorym sa to stalo a boli tehotne, take ktore neboli, take, ktorym meskanie sposobila cysta, alebo nejaka hormonalna nerovnovaha, alebo prechladnutie, alebo velke stresy, alebo len mali posunutu ovulaciu, alebo mali nejaku infekciu, alebo plno inych veci... ako ti to pomoze, ked tu moze mat kazda uplne skusenost, co z toho si vyberies na seba? Nic, aj tak len musis urobit test a ist k lekarovi.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karinaaaa
autor
30. nov 2020

@sandra151 nie začala som dnes troska špinit taky tmavý výtok takze myslim ze do rána mam menstruciu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre