Čudná menštruácia po meškaní

mtina11
29. mar 2014

Ahojte baby! Chcela by som zistit, ci niektora zazila nieco podobne. Moja ms je vzdy pravidelna (26 dni), silna a velmi bolestiva. Tento cyklus sme sa zase snazili a meskala 4 dni, ale dnes na 5. den v noci som mala bolesti, take stredne a krvacanie- normalne, nie spinenie. Rano absolutne ziadna bolest, normalne prve dni ledva chodim, tabletky nepomahaju, brucho nafuknute a nemozem sa ho ani dotknut. Teraz vobec nic okrem toho krvacania (par kvapiek kazdu hodinu). Mohla by to byt normalna ms a ta zmena sposobena tym oneskorenim?

Dakujem za odpovede 🙂

siska53
29. mar 2014

@mtina11 mne posledny menzes dosiel tusim nacas,ale bol,nebolestivy a o,trosku slabsi. Som,si vtedy pomyslela,ze taky by mohol byt vzdy. No a dalsi uz nedosiel,tym,ze som mala,nepravidelny cyklus a i zoparkrat poposuvany,tak som asi mala ovulku tesne pred ms a vlastne i styk. Takze z kvapky lasky( vtedy sme,si este davali pozor) mame nase 4rocne zlaticko. 🙂)
nech je to,tak,aj u teba!

mtina11
autor
29. mar 2014

@siska53 Dik 🙂

Este som zabudla, teplota (v ustach, v klude) je uz asi 2 tyzdne 36.8 - 37.0.

silaviat
29. mar 2014

mne ms sice meskala,ale to u mna byvalo bezne- potom som zacala krvacat ale len trocha cca hodinu jeden den druhy nic na treti zas cca dve hodiny a zas nic... na 4 den som si spravila test a zachvilu rodim 😀 to rvacanie u mna bolo uhniezdovanie vajicka .. po cca tyzdni odkedy sm uz podla testu vedela ze som tehula som este krvacala a zas len na chvilu a bol klud uz som len priberala ...

tamarka9
29. mar 2014

@mtina11 a test si neskusala? Po tolkych dnoch mekania by uz mohol nieco ukazat...drzim palce 😉

mtina11
autor
29. mar 2014

Uz prisla aj bolest trochu, ked to skonci do 3, tak testujem, inak si myslim, ze to nema vyznam 😒

bambula626
30. mar 2014

Ja som otehotnela asi na 3 den ms, teda vtedy bola vyroba babatka podla jonasovho vypoctu, dost haluz ale fakt som otehotnela. Vyzeralo to sice ze nie, testy vysli negativne aj ms som dostala ale velmi slabu a potom znovu test uz vysiel pozitivny....

bambula626
30. mar 2014

A pri vsetkych troch detoch som v rannom tehotenstve mala slabe krvacania, doktor ma ukludnil, ze telo je nastavene na mesacny cyklus tak to preto...

dudenka
31. mar 2014

@mtina11 ahoj, ja mam presne ten isty problem, cudna menstruacia, zvysena teplota a bolest v podbrusku. Test som mala negativny, ale testovala som sa asi priskoro, este par dni pockam a vyskusam znova, kedze cudne bolesti pretrvavaju. K doktorovi by som sla az po tom ako si urobim test a v závislosti od toho aky tam bude vysledok....

dudenka
31. mar 2014

@mtina11 potom daj vediet aky si mala vysledok...

mtina11
autor
31. mar 2014

Tak uz sa mi to rozbehlo, aj ked bolest skoro ziadna, ale intenzita rovnaka a to trvalo 4 dni namiesto obvyklych 7. Pravdepodobne nejake hormonalne zmeny, aspon u mna.

@dudenka Keby to krvacanie nebolo silne, davala by som tomu sancu.

zvolsiinylogin
1. apr 2014

@mtina11 bolo to uhniezdovanie...ja som mala akoze normalnu, miesto 7 dni,9 dni, ale to bolo , ze som si stierala iba na toaletaku a na intimke len dve tri kvapky pocas 9 dni...nevedela som o co ide, tak po 4 dnoch ked to skoncilo som si robila test bo mi to nedalo a hned kolajnice.... 🙂 urob test a uvidis 🙂

dudenka
1. apr 2014

@mtina11 no ja som pocula ze prvy cyklus je trosku slabsi a dalsi by mal byt este vyraznejsie oslabeny, keby sme patrili medzi tie zeny, ktore maju pocas tehotenstva aj menstruaciu, takze mozno by sme este nemuseli hadzat flintu do zita :o) Ked si urobim test potom dam vediet vysledok.

dudenka
1. apr 2014

@mtina11 no a ked hovorime o tych hormonalnych zmenach, nepocitujes nejaku tu zmenu aj na vlasoch?
Aspon mne sa strasne mastia v poslednom case a uz som vyskusala aj viac druhov samponov, kedze som myslela, ze mam nejaký nevhodny, no vlasy su kazdy druhy den mastne. Divne....

zvolsiinylogin
2. apr 2014

@mtina11 takze testy negativ? ja som mala po kyrete jeden den normalnu a nic....hm...neviem na com som, v piatok asi zbehnem za lekarom...

zvolsiinylogin
2. apr 2014

@dudenka robila si si test? ako?

dudenka
2. apr 2014

@zvolsiinylogin este nie chystam sa na to v piatok rano, dufajuc, ze sa tam nejaka ta hladina hormonu zdvihne, uvidime...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre