ahojte priateľ sa do mňa urobil pred mesiacom ms som dostala skor tento mesiac ..uzivam inofolic duphaston kvoli PCO a nepravidelnej ms posledne mesiace mavam cyklus 21 dnovi minula ms prisla po 29dnoch. Preistotu som si spravila test lebo mám uz dlhsiu dobu pichanie v podbrusku a nenormalne nafuknute brucho. Test bol robeny cca pol jod dozadu len tam ostali take malicke bodky. Rano si urobim este jeden. Len sa chvem opytat na tie bodky.
@paulisko neviem, co je ta bodka, ale test je negativny
@veronikaszabova tak snad rano 🙄
@paulisko na tom rannom vidím druhu čiarku. Skús o 2 dni tu istú značku testu a mala by silnieť
@andrejka159 ahoj nemoze to byt len kanalik? ....dakujem za odpoved 😊
@paulisko možné je všetko. Ono naživo to vždy vyzerá inak. Môže to byť iba kanálik, môže to byť chybný test, môže to byť tehotenstvo. skús test pár dní ešte raz a budeš vedieť.
@andrejka159 ahoj baby v inej diskusii mi pisali ze vraj chybny test lebo ze na tomto teste je ciarka dalej preistotu skusim zajtra rano a uvidim to budu 2 dni od prveho
@andrejka159 nazivo ta ciarka bola ruzova ale zacala byt vidiet cca tak po 5minutach ...priznavam ze som to nestopla takze neviem
Skus iny test za 3 dni z ranneho mocu. Drzim. Palce nech to dopadne ako chces 🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
dufam to na foto vidno ..smerom doprava