Čo znamenajú bodky na tehotenskom teste?

paulisko
17. feb 2020

ahojte priateľ sa do mňa urobil pred mesiacom ms som dostala skor tento mesiac ..uzivam inofolic duphaston kvoli PCO a nepravidelnej ms posledne mesiace mavam cyklus 21 dnovi minula ms prisla po 29dnoch. Preistotu som si spravila test lebo mám uz dlhsiu dobu pichanie v podbrusku a nenormalne nafuknute brucho. Test bol robeny cca pol jod dozadu len tam ostali take malicke bodky. Rano si urobim este jeden. Len sa chvem opytat na tie bodky.

paulisko
autor
17. feb 2020

dufam to na foto vidno ..smerom doprava

veronikaszabova
17. feb 2020

@paulisko neviem, co je ta bodka, ale test je negativny

paulisko
autor
17. feb 2020
paulisko
autor
17. feb 2020

@veronikaszabova tak snad rano 🙄

paulisko
autor
18. feb 2020

tu je z rána

andrejka159
18. feb 2020

@paulisko na tom rannom vidím druhu čiarku. Skús o 2 dni tu istú značku testu a mala by silnieť

paulisko
autor
18. feb 2020

@andrejka159 ahoj nemoze to byt len kanalik? ....dakujem za odpoved 😊

andrejka159
19. feb 2020

@paulisko možné je všetko. Ono naživo to vždy vyzerá inak. Môže to byť iba kanálik, môže to byť chybný test, môže to byť tehotenstvo. skús test pár dní ešte raz a budeš vedieť.

paulisko
autor
19. feb 2020

@andrejka159 ahoj baby v inej diskusii mi pisali ze vraj chybny test lebo ze na tomto teste je ciarka dalej preistotu skusim zajtra rano a uvidim to budu 2 dni od prveho

paulisko
autor
19. feb 2020

@andrejka159 nazivo ta ciarka bola ruzova ale zacala byt vidiet cca tak po 5minutach ...priznavam ze som to nestopla takze neviem

veronice
19. feb 2020

Skus iny test za 3 dni z ranneho mocu. Drzim. Palce nech to dopadne ako chces 🍀

paulisko
autor
19. feb 2020

@veronice jej dakujem 😊 tak boli to hrozne návaly emocii ked raz ciarka potom ze chybny test ach jaj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre