Čo znamená žltý až tmavohnedý výtok?

zabka888
14. aug 2012

Ahojte baby. Snažili sme sa o babatko a asi po týždni som začala mať žltý výtok - mala som ho asi 4 dni a teraz ho mám taký až tmevohnedy. tento týždeň čakám mrchu, test som si zatial ešte nerobila. Nemáte skúsenosť či to može byť začínajúce tehotenstvo? dakujem za odpoved

moon1979
14. aug 2012

vytok ak ide o tehotenstvo nesmie mat ziadne zafarbenie, ziadne primesy a musi byt bez zapachu ... inak je to problem ...

magua
14. aug 2012

no podla mna ti prasklo tzv zlte teliesko, pre tehu musi zotrvat... ak by sa ti to opakovalo je dobre zajst ku dr. mne na to predpisal duphaston a po 3mes. uzivani sme otehotneli ...

junovka
14. aug 2012

ked si pred menzesom, tak je to ok...aja to mavam stale...je to skor hormonalna porucha

melanka21
15. aug 2012

ahojte, ja mam ten isty problem, testy mi ukazuju 2 ciarocky, robila som si aj ten clearblue testik digitalny ukazal mi + 1-2 tt, vcera som mala dostat ms, neprisla, ale mam taky cudesny vytok ale len ked curam, zlto ruzovkasty je. inac mam intimku cistu. Co myslite??? co to moze znamenat??? robila som si testy aj pocas spinenia, stale tam su // a ja neviem o co ide :(

janie80
15. aug 2012

@melanka21 ak mas pozitivne tehu testy a spinenie, ihned by som utekala k lekarovi... odmeria ti hladinu hcg, o zopar dni zas, aby skontroloval, ci rastie a mozno da aj nejake lieky na udrzanie... drzim palce... 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre