Čo znamená priehľadný výtok?

taja27
20. jan 2013

Baby čo znamená ked má žena priehladný vytok od polovice cyklu?Raz ho mam viac inokedy menej ..je priesvitný nie biely...nerozumiem tomu...takato diskusia bola vytvorená ale nie je tam žiadna odpoved preto sa pýtam .)))znova...

alka221
20. jan 2013

treba ist k lekarovi, nech ti urobi ster 😉 tu ti ho nikto neurobi.. 😖 moze to byt kludne iba zvysena cinnost maternice. 🙂

taja27
autor
20. jan 2013

@alka221 bola som bola u neho vyšetroval ma ale to sa mi spustilo až potom reku či to nema niekto taku skusenost.)) 🙂

taja27
autor
20. jan 2013

haloo babeny..nemali ste niečo podobné?????dakujem za každu odpoved.))

dianka16
21. jan 2013

@taja27 ja to mam tiez ,ale nikto mi nevie povedat co to je,ovulacia asi tazko lebo mrchu uz nemam druhy mesiac

nibiru
21. jan 2013

@taja27 ovulačny hlien.

taja27
autor
21. jan 2013

@nibiru no len ja už mam pred menzesom .)))ale díky

nibiru
21. jan 2013

@taja27 ja mam 2 dni pred menzesom vždy priesvitny vytok,hlien zmakne mi krčok potom sa k nemu pridruži menštruačna krv.

taja27
autor
21. jan 2013

@nibiru len ja mam dostať až o 8 dni.)no uvidime .))

majka189
30. jan 2014

@nibiru : ja mám tiež pred MS a mam priesvitný výtok... Takže to je ovulácia???????
pretože keď si človek sleduje plodné a neplodné dni, ráta si to, tak to vôbec nevychádza. Dokonca som si zakúpila takú vecičku v lekárni že na mikroskop dáš hlien alebo sliny a potom si cez mikroskop pozrieš či máš plodné alebo neplodné dnil.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre