Baby 🙈😂😂
ja to sem musím pridať na zasmiatie.
Baby top test. Asi to bude Satan 🙈🤷🏻♀️😂
(Áno, viem, že je to chybný test).
@snazilka_bio_mamka prečo? 🤔
Malý satan 🖖🤣🤣🤣🤣
@sonicka96 samozrejme, tehotna som nebola, test inej značky bol ako cerstvo napadnuty sneh. A v podstate hocikedy som si robila to test, tak tam vyšla nejaka čiarka, mam pocit ze aj z vody urobí čiarku
Tie testy su uplne zle a keď som im tam napisala mail že kolko zlych testov som si kupila a že poznam vo svojom okoli ženy čo mali tiež chybne testy tak mi odpisala nejaka koza že si neviem urobiť test.
@snazilka_bio_mamka presne toto isté. Mne dokonca spravil ducha aj po tom, čo som vypila dva litre vody 🙈😂 človek otvorí test a pomaly už vtedy má druhú čiarku, ešte ju ani nestihne namočiť.
@monka105 staci ze sa nan pozries a buummmm čiarka :D
@snazilka_bio_mamka no ja teda neviem, možno som slepá, alebo monitor divne ukazuje, ale na tej druhej fotke sa mi vidia oba testy pozitívne🙂)))))
Bude to maly krasny cernosko 👶
@aduskatt asi máme oba divné monitory, však aj ja na tom teste od @snazilka_bio_mamka vidím druhú čiarku 🙈
@snazilka_bio_mamka No neviem, ale mne takéto čiarky ukazovalo v dobe keď som mala cystu.Teraz nedávno som si robila testy aj baby top a boli pekné biele kedže sa nezadarilo.
@littlebubble to si potom mohla mať ešte šťastie na tie staré, červené, s tými to ešte nebolo zas až tak katastrofálne. Teraz majú aj tyčinkové nové, na mieste druhej čiarky je malé srdiečko. Teda neviem ako ostatné, ale ja tam skrz to srdiečko prd vidím.
@snazilka_bio_mamka wifi test 🙈
@monka105 Teraz som mala 2 modré a nič.Biely.
A to som si už naozaj myslela, že sa ukážu // lebo šanca bola 100% a aj tá MS je celá čudná.
A nič biely ako sneh :D
@littlebubble no mne už mamatesty ukazujú relatívne silné dve a ešte mi zostal jeden baby top test z tohto balenia. Teraz rozmýšľam, či ho ocikám alebo namočím do vody. 🤷🏻♀️😂✌🏻
@monka105 Ja som chcela tiež mamatest, ale buď mali rapi clear alebo top test 🤦.
Ale mne je už evidentne k ničomu :D
@littlebubble uvidíš, niekto môže mať naozaj aj MS a ukáže mu čiarku až týždeň/dva po nej. Kľudne si mohla mať posunutú ovuláciu. 🤷🏻♀️🙂 (toto je inak presne môj prípad, MS prišla, bola zvláštna a až na deviaty deň od nej mi prvýkrát ukázalo druhú čiarku). Ešte nemusí byť nič stratené.
@monka105 Môžem sa ťa opýtať? 🙂 Kľudne aj súkromne do správy či by si mi nevedela opísať tu MS lebo ja ju mám úplne inú než som mávala a po vysadení HAK som poslednú skúsenosť nemala veľmi dobrú, s MS prišli strašne silné (zrazeniny, hustá krv, tmavá) a teraz také čisté, že ani počas HAK som takú MS nemala.
Čistá svetlá MS ako voda bez kúska zrazenín alebo nejakej inej hmoty ako to zvykne byť pri MS.
Ale mala som bolesti.Nie až také silné aké som mávala pred HAK, ale zvyčajne zosilneli keď prišli bolesti a teraz nič.Normálne krvácam, ale nie tak ako v minulosti alebo počas HAK.Počas HAK zo mňa išli kúsky krvi tiež.
Babka menštruovala 5 mesiacov a známa 3.
No ja silno pochybujem, žeby som bola tento prípad :D testy negatívne MS došla na čas.Ovulku som prvýkrát cítila a bola silná.Aj test potvrdil ovuláciu (nesnažíme sa 😂, ale nevedela som, že či vôbec ovuláciu mám)
Ja som si totiž nasadila naspäť HAK keď mi došla MS včera.
@littlebubble odpíšem ti do správy, keby sa nedajbože našla nejaká prednasratá frustrovaná žena, ktorá prišla z práce a potrebuje sa odreagovať tu na koníkovi v diskusiách, aby sa tu nespustil náhodou ešte nejaký linč, lebo som období, kedy naozaj nikomu neodporúčam skúšať moje nervy a trpezlivosť 😂🙈
@monka105 V pohode ☺️😂😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
baby top test by mali zakazat predavat to je moj nazor.