Dnes večer mi vyšiel takýto test . Je 25tkovy. Mám ešte 5 dni do menstruacie. Čo si myslíte? Za každý názor ďakujem.
Nic, ale isto tu niektore budu vidiet ducha😉
@dskjhfdlkdjhl to je v poriadku, ja som zabudla dodať, že o ďalšie babo sa nesnažíme tak by som bola rada ak tam fakt nič neni ;)
Aký zmysel má robiť do test 5 dni do termínu menštruácie?
@ali999 zbytocne skoro testujes.
Negativny
ja tak vidím slabú naľavo 🤔😊
Aj ja úplne slabučkú vidím...každopádne, držím palce, nech je výsledok presne taký, aký si praješ 🙂
@ali999 je tam kontrolná čiarka a druhá čiarka je len kanalik
Ja vidím. Úplne slabu
Ale môže to byť kanálik
@sonicka96 Co s takymi, ktori vidia aj to, co vidiet nie je?🙊
vidno aj druhú, asi je väčšina slepých, veď to vidno hneď
Nieco tam vidno ale nevieme či duch alebo kanalik skus urobit 10tkovy✊
Ked nechcete dalsie preco robis test ked ti nemeska ms?a navyse 25tkovy. ved sprav az ked ti bude meskat,ale ciarka tam je, otazne je ci je to len kanalik alebo tehotenstvo.
Podľa mňa keď chceš robiť tak skoro, určite radšej 10kovy test...😏
@wejuska7910 pri prvom mi ten istý test vyšiel pozitívny 10dni pred kramami. Viem že je skoro bola som len zvedavá tak som si ho spravila . Mužovi ušlo, stalo sa tak snáď ho teraz nezabijem :D ja antiku brať nemôžem koli srdcu a on odmieta kondomy. No holt keď budem tehotná preč to nedám. 🙂
@ali999 10dni pred kramami?to neako nesedi,to kedy si mala potom ovulaciu?no sprav o dva dni dalsi,10tkovy.potom daj vediet ako to dopadlo,ci muz prezil 😂
Ty baby ja tam fakt nevidim nic.To tie testy vyrabaju take ze musia zeny cez barzjake filtre ci negativy pozerat aby tam vobec daco nasli?Ved to je ujtete tak potom to su o nicom testy.Tak bud tam je normalna prinajmensom trochu slaba alebo ziadna.Ale nie ze pri ziadnej ciarke sa hlada este pod niakym negativom niaka skryta ciarka.
@katkabg kto nezazil dlhodobo snaženie sa o bábo ten nepochopí 🙈🙊
@noemikatka Dost casto nechape ani ten, co zazil, lebo nie kazdy ma potrebu vidiet duchov.
@wejuska7910 áno🙂 vtedy som testovala lebo sme sa snažili digitalny test mi hneď ukázal + a 1-2tyzden. Mala som také vysoké hcg že dr myslela ze budu dvojicky :D všetci sa čudovali ako je možné že tak skoro. Ja som mala ovulaciu posledný deň MS 🙂 asi preto. No áno počkám a spravím ešte zvazujem či muž prežije:D
@dskjhfdlkdjhl 🙉🙈
Áno aja tam vidím slabulinku.. Aja som tak mala na piati deň po Ket.. Skus spraviť tak o tizden
@noemikatka ja som zazila dlhodobe snazenie a tieto predcasne testovania , hladanie duchov a potom miliony testov ked uz ciarka ukaze absolutne nechapem 🙈
a koľko ti mešká menzes?
kedi sisi spravila test..?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ali999 nič :/