Ahojte, spravila som si tehotenský test a jedna čiarka je výrazná a druhá bledšia, ako tomu mám rozumieť? Ďakujem. Viem, že tu zrejme už taká otázka bola, ale nechce sa mi to tu prelistovať. Pred 2 týždňami bol negatívny, popritom mám zopár príznakov (čo som vyčítala) a menštruácia mi mešká.
@veronika4495 prepáč, ak s hlúpo spýtam, ale som nováčik, a dieťatko je pre mňa vysnené, keďže mi nedávala doktorka veľkú nádej. Keď sa tam objaví druhá aj keď je slabá, je to možné tehotenstvo?
@nikola1998 máš foto?testu
@nikola1998 Ahoj, ak sú tam dve jasne viditeľné čiarky, test značí začínajúce tehotenstvo. Aj v príbalovom letáku píšu, že intenzita čiarok môže byť rozlišná. A dokonca niektoré značky testov nikdy nedosiahnu rovnakú intenzitu, skrátka záleží od výrobcu.
@bona69 áno mám
@nikola1998 To ako vážne, každý týždeň tá istá otázka. To si baby fakt neviete prečítať príbalový leták???? Áno, si tehotná, čiarky nemusia byť rovnako intenzívne.... 🙄
@belllinka Neber to v zlo, príbalový leták som čítala, ale chcela som sa spýtať niekoho kto to už zažil. Niektoré baby/ženy sa mi k tomu vyjadria, a tie ktore nechc
u nebudem ich nútiť.
@nikola1998 Kľudne sa pýtaj, nato sme tu. Tak tito je jednoznačne ukážkovo pozitívny krásny test. Nech teda už len ms nepríde a môžeme gratulovať. Ja mať taký test, už sa idem objednať ku doktorke na prvý termín. Držím Ti palce!
@stratenanajdena Ďakujem aj tebe
co ved ta ciarka je uplne silna, si tehotna :D gratulujeeeem
máš to tam 🙂
@nikola1998 tak tento test je jasne pozitivny 🙂 Gratulujem
@nicollette332 Ďakujem 🙂
ciarka je dost viditelna a to znamena, ze cakas babatko. velka gratulacia 🙂 nech sa ti dari 🙂
@nikola1998 krasny vianocny darcek...mamička čakatelka
ale je dosť slabá ciarka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.