Čo to môže byť? Meškajúca menštruácia a ďalšie príznaky

timuska33
16. aug 2018

Ahojte🙂 cca týždeň mi mešká menštruácia ,neviem presne ,není pravidelná. No začali ma strašne bolieť bradavky,ani nie prsia ako celkovo,len tie bradavky. Spozorovala som u seba aj výtok,taký tuhý biely. Na dva dni ma totálne odrovnala teplota 38.3 vyššie nešla. Raz za čas má pichá na ľavej strane v podbrušku. Bola som dosť nafúknutá,no potom mi prestalo chutiť papať ,tak na určitý čas to preslo. Čo to môže byť?Doktor ma dovolenku a test som zatiaľ nekúpila.

maria584
16. aug 2018

@timuska33 no tak kúp test a uvidíš

ukulela
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
16. aug 2018

Ja som mala presne taketo priznaky prve teho. Kup si test a uvidiš.

timuska33
autor
17. aug 2018

@ukulela som rada,že sa bavíš 🙂 ale neviem,nevšimla som si...mám snáď niekde napísané ,že prijímam blbé komentáre? Myslím,že som sa spýtala tak,že to nikoho neurazilo a spýtala som sa na skúsenosti ostatných. Vy,čo s tým skúsenosti nemáte,nabudúce držte radšej jazyk za zubami a nechajte priestor ostatnym. Ďakujem za pochopenie 🙂

timuska33
autor
17. aug 2018

@maria584
@miadi Vám dvom ďakujem za odpoveď 🙂

vikus17489
17. aug 2018

@timuska33 ztakychto ludi si nic nerob 🙂 vsetko treba brat s nadhladom 🙂 utekaj si kupit test do lekarne a uvidis co ti ukaze, ak nie chod kludne aj ku zastupujucemu lekarovi, toho bude mat isto tvoj doktor ked je na dovolenke 🙂

chmurkaxy
17. aug 2018

@timuska33 prsia,pichanie v podbrusku a najma biely husty vytok zatiaľ davaju šancu na tehu. kup test a uvidíš. ak je to tak, gratulujem, dieta je ten najkrajsi darček od života 😍

dadka_bb
17. aug 2018

@ukulela haha. no presne..prispevok typu " ahojte,spadla som na bycikli, boli ma noha, mam tam aj vela krvi,a trci mi z tade nejaka kost. co to moze byt? " 😂😂😂😂

thoughtfulweirdo
17. aug 2018

Vek- 15 rokov 🙈

slapina
17. aug 2018

@dadka_bb si to dobre obrazne popísala😂😂😂

ukulela
17. aug 2018

@timuska33 praveze s tym skusenost mam. ak som mala nechraneny sex a meska mi tyzden ms, ako prve mi vzdy napadlo tehotenstvo. a ako dalsi krok - uz po jednodnovom meskani - som si kupovala co najcitlivejsi test. inac dovody meskania ms mozu byt rozne - spominane tehotenstvo (sedelo by napr aj s bolestou bradaviek), alebo zapal (sedelo by s teplotou), alebo cysta na vajecniku (sedelo by s nepravidelnostou), daka mykoza (sedelo by vytokom) ... nech sa paci, vyber si z vykladu ...

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tuppuk
20. aug 2018

@timuska33 a prečo čakáš s tým testíkom? veď si ho kúp a budeš vedieť na čom si!

ebi88
20. aug 2018

Niekedy uz netreba papat, bolo by dobre zacat v istom veku uz jest...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre