Žienky čo to môže byť? Tam kde by sa mala. Ukázať ďalšia čiarka, tak kvázi ako vidíte na fotke, čo to môže byt? Ja tam niečo vidím..
@veronikaszabova co to znamená kanálik?
@veronikaszabova lebo som z toho mimo
@karmenka123 a meskaju ti??
To je miesto kde by bola druhá čiarka keby si bola tehotná
@veronikaszabova nie robila som. Ho dnes.. A do menštruácie mam 7 dní ešte
@karmenka123 a naco si robis 7 dni pred MS test? Skoda penazi, to ti ani pan Boh este nepovie ci si tehotna a nie tehotensky test....
@karmenka123 7 dní do MS a ty robíš testy? Je to negatívny test. Trochu pohov
@domka222 tak neviem, ale človek ako ja. Sa už nevie dočkať toho momentu kedy tam budu 2 čiarky. Napríklad aj teraz v tejto chvíli mam také mravcanie pod bruškom, a nafúknutá som. A je to buď pred menštruačný syndróm alebo sa tam niečo iné tvorí už 😓❤️❤️❤️❤️
@karmenka123 pre vlastne psychicke zdravie sa tak skoro netestuj, zbytocne budes len sklamana, telo tak skoro vazne HCG neprodukuje.
@karmenka123 a to chceš akože takto "vystrájať" každý mesiac?
@karmenka123 tak "mravcanie v podbrusku" este nie je urcite babo.
@andrejka1212 nesúhlasím... mne ukazoval test 8 dni pred menzesom 🤷🏻♀️
@mamulik10 to vážne?
@mamulik10 Ved sa na to pozrime vedecky. Ak ratame 28 dnovy menstruacny cyklus a teda ovulacia na 14ty den, zostava 14 dni do menstruacie. Ak ti ukazal test dve ciarky ako tvrdis 8 dni pred MS, tak to vychadza na cca 20ty den teda 6.DPO...7 dni trva len kym sa vajicko zahniezdi do maternice (uplne uhniezdenie az 10 dni) a to este ani nezacalo produkovat HCG. Takze toooo mi nejak nevychadza. (Btw. lutealna faza zvykne trvat 12-16 dni, aj keby to bolo tych 16 tak taku hodnotu HCG by nezmeral ani najcitlivejsi test). Zrejme si mala ovulaciu skorej ako myslis.
@andrejka1212 no moja zlatá nemohla by mi meškať menštruácia 3 dni 🤷🏻♀️
@karmenka123 áno ukázal mi test 8 dni pred menzesom, len mám trošku obavu lebo takto skoro mi ukazoval keď som čakala dvojičky 🙏
@mamulik dik aj ty si zlata....tej poznamke o 3 dnoch fakt nechapem ale budis. Treba tu davat nadeje ze 8 dni pre ms sa treba testovat...pekny den
@andrejka1212 očividne je toho viac čomu nerozumieš 🙂 pekný dník
@mamulik10 presne pre take ako si ty ma modrykonik taku povest ako ma...Ale to je ako keby hrach na stenu hadzem. Kludnes sa testuj hned po sexe a isto tam uvidis neviditelnu ciarku a potom to tu budes vytrubovat vsetkych zufalym snaziacim sa zenam.
@andrejka1212 toto bol môj test už 4 dni do menštruácie ja neviem si študovala v obore keď sa tak vyznaš a všetko vieš? Pre Boha každé ženské telo je iné! Ducha mi ukazoval tehotensky test už 8 dni do menštruácie 🤷🏻♀️ realita drahá každá sme ina
@mamulik10 to je pekne, ze kazda sme ina, ale zasadne biologicke procesy v nasich telach prebiehaju rovnako, ved na tom stoji cele lekarstvo a farmacia. Namiesto uvahy nad tym, ci si nemala ovulaciu skorej sa ides buchat do prs ze testovat sa 8 dni pred akoze MS ma byt normalne, ked kazdy erudovany odbornik ti povie testovat sa najskor 10 DPO inak je to zbytocne. Ale kazdopadne gratulujem k tehotenstu a tymto ukoncujem tuto debatu.
@andrejka1212 no o tom, ze prebiehaju rovnako je dost diskutabilne. Viem, ze nejsom jedina zena na svete ktorej test ukazal skor ako je odporucane sa testovat 🙏 Nech sa každá zena otestuje keď ma potrebu, alebo pocit na tom nieje predsa nič zle. 🤷🏻♀️🙏 ďakujem nepodobne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@karmenka123 kanalik
Kolko ti meska?