Čo tam vlastne vidíte?

25. sep 2022

Kopec fotiek tehotenskych testov. Pre mna jasne negativnych. Avsak v komentaroch ,,super, gratulujem, je to tam,,. Ja nic nepisem, lebo sa nechcem nikoho dotknut. Ale co vy teda na tych bielych testoch vidite? Co si tam treba vsimat?

squ1rrel
25. sep 2022

Tak za prve treba mat supernaturalne schopnosti a tie asi nemas 😅

bielavila
25. sep 2022

Nic 90% tych testov je skutocbe negativnych, oni to naforia do svetla, daju pod filter, rozoberu… potim vidno ten testovaci pruzok… neviem co tym tie zeny chcu dosiahnut, jedine sklamanie, lebo robit si test tyzden po sexe je samozrejme blbost, keby si urobili test ako treba maju hned jasno a dve ciarky vidno hned

autor
25. sep 2022

@bielavila no ja si to tiez takto myslim. Nechcem sa ich dotknut, tak nic nepisem. Ale vzdy hned 10 komentarov, kde im gratuluju.

januska12323
25. sep 2022

Ja tomu tiež nerozumiem a ešte lepšie keď slečna testuje pomaly trikrát denne a stále je to biele. Ale tak každý máme iné hobby.

autor
25. sep 2022

@januska12323 to by som mozno este aj chapala. No rozum mi nedava to povzbudzovanie publika.

bielavila
25. sep 2022

To neni o dotknuti sa niekoho, to je o tom, ze sa im clovek snazi vysvetli ze tyzden po sexe im ozat test neukaze nic a oni sa este urazia a zacnu hrat ma city ze si to nevieme predstavit ake je to tazke cakat a tuzit roky po babatku (inak ja to velmi dobre poznam, 3 roky cakania a dva potraty) , ale same si privolavaju stres a trapenie, ved testivat sa ma az ked meska menzes aspon 2-3 dni, skor nie lebo to jednak nema zmysel a jednak moze aj test ukazat ciarky a menzes aj tak pride ( co je uplne bezne a stalo sa to aj mne, je to skory zamlknuty potrat) a sklamanie je potom este vacsie, ked meska manzes tak dve ciarky uz bude vidno super, ja som si robila ked mi teraz meskal 2 dni a kolajnice ako hrom

hederamonstera
25. sep 2022

Ja zasa nechapem ako tam niekto nemoze vidiet toho ducha ;) ale inak su tu aj total negativne testy

lenik98
25. sep 2022

Ani ja to nechapem vobec 🤷🤷 a duchovia neexistuju. Bud je test negativny alebo pozitivny... Nikdy nic uprostred s nejakymi duchmi..

hederamonstera
25. sep 2022

@lenik98 existuju

lenik98
25. sep 2022

Neexistuju

janetinka27
25. sep 2022

ja nechapem, ze ked je tam slaba ruzova ciarka, tak su reakcie typu: negativny, snehobiely a potom dalsie uz hnusnejsie narazky na autorku.
pritom je tam viditelna, hoci slaba ruzova ciarka. zas sa nebudem tvarit, ze to tam nevidim.
na negativne nezvyknem reagovat a nezvyknem ani gratulovat, teraz su totiz staznosti na niektore testy, ktore vraj duchuju. takze sa vyjadrujem k ciarke, nie k tehotenstvu.

hederamonstera
25. sep 2022

@lenik98 priklad ze ano

lenik98
25. sep 2022

Vy mate svoj nazor, ja mam svoj. Na bielych testoch nemam co vidiet. Je ina situacia ked je slabsia ciarka. Ale ked tam nie je takmer nic/vobec nic, tak bohuzial..
Ja som mala takyto biely test ked mi bolo riadne zle na zaciatkoch a videla som ze je negativ. Po meskani boli klasicke ciarky. Takze naco riesit biele testy...

zuzsat
26. sep 2022

@hederamonstera 😂😂😂 toto nemoze niekto nevidiet a ak nevidia treba zajst k ocnemu. Potrebuju okuliare na citanie 🤷

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre