Zdravím babenky.. Poraďte mi som z toho mimo robila som si dva testy hned po sebe asi po hodinka na prvom ukazuje slabulinku čiarku no na druhom nič 🤷♀️tak ako to je prosím vas.. Menzes mi mešká 9 dni pondelok mam ísť na injekciu vyvolanie menzes vcera som si robila testy no som z toho mimo.. Nerada by som bola, keby som v tom keďže mam 7 mesacneho Synčeka ďakujem baby za každú radu a pomoc 🙏🙏pripnem foto
@marta0305 ako sa chránite s manželom?
@zmrzlinka2021 nijako 🤷♀️😂
@januska12323 hádam nebudem 🙏ďakujem
A je normálne aby po meškaní menzes 9 dni ukázalo len taku slabulinku čiarku? A na druhom teste nic?
@marta0305 pohoda, ja vidím dva negatívne testy. Navyše sa má výsledok odčítať iba do piatich minút a potom je test na vyhodenie.
@marta0305 prečo keď ti mešká iba 9 dní tak ideš na vyvolávačku? Iba ma to zaujíma lebo mne pár krát jeden mesiac menzes úplne vynechalo alebo chodil hore, dole bárs ako a nikdy mi nenúkal injekciu. 🤷 Tak ma to zaujalo
Na tomto pepino teste sa ti ukáže druhá čiarka aj keď tehotná nie si. Sú maximálne na prd v poslednej dobe.
Môže byť posunutá ovulka a tým pádom aj ms, a môžeš byť len napr ,9 dpo a preto ťa slabá čiarka, druhý test môže byť menej koncentrovaný moc a preto nič nevidno.
Alebo aj nebyť tehotná, ale do budúcna zvoľ ochranu ak nechceš byť naozaj tehotná. Teliesko,prezervatívy, alebo hocco iné.
@svokrinjazykmonika neviem vobec kázala mi prísť pondelok na injekciu
@marta0305 skús z ranného moču, tieto sú jeden negatívny a druhý prepitý. Alebo aspoň skús kvalitnejšie testy. A čo sa týka ochrany tak odporúčam teliesko. Nemusíš riešiť stresy a priberanie z tabletiek. Alebo nech sa aspoň chráni partner 😃
9 dní po očakávanom MS by si už mala riadne pozitivny test. Podľa mňa sú oba negatívne. Ak nechceš otehotnieť doporučujem kondóm, keď nemôžeš tabletky 😉
@simca555 aha ty si sem nedala ten negatív? Tak akože reálne pred príchodom ms to môže byt aj biochemické tehotenstvo, že teraz ms normálne dostaneš, preto sa máš testovať až keď mešká.. ale podla týchto testov by som sa už vykašľala na testovanie, čakala či ms príde a keby neprišla, volala na gyn na kontrolu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ten druhý sa mi zdá nejaký prepitý. Ak ideš v pondelok k lekárke tak je to aj tak jedno, buď ti to potvrdí alebo vyvráti.