Dnes 29 DC, veľmi slabé krvácanie, včera slabučké špinenie. Zvyknem mávať veľmi silnú MS… Každopádne si nerobím veľké nádeje, ale prečo je ten posledný test pozitívny?? Snažíme sa, veľmi by nás potešil pozitívny test, už vidím všade čiarky, ale keďže prišla MS, ten test bude asi chybný. Nechapem, prečo je toľko ospevovaný…
Nevidim nic 🤷🏼♀️
Nemusí byť chybný.Mohol zachytiť zvyšný hcg.
Možno sa ešte len zahnuezďuje alebo si mala biochemické tehotenstvo.
Clerablue blbne občas, ale nie týmto spôsobom aby ukázal +.
@medda_beda však ale keď 25ťkový ešte zachytil hcg,tak by ho mal zachytiť aj citlivý 10tkový keby išlo aj o jeden aj o druhý prípad
@domka222 veď práve… tým pádom sú pre mňa tieto testy nedôveryhodné. Škoda peňazí. A tie nádeje, o nich ani hovoriť nebudem…
@domka222 Nie vždy to tak je už tu boli diskusie, že paličkové boli negatívne a digi bol pozitívny najskôr.
Neviem prečo.
Mala to tak isto, digi bol pozitívny a paličkové negatívne.Bolo z toho biochemické.
Niektoré mali ledva čiarku na paličkovom fakt, že skôr sivá bola a digi ukázal 1-2+
Nepýtajte sa ma prečo :D odpoveď nepoznám, ale mne osobne digitálny ešte neukázal blud pokiaľ nebola fakt chyba v teste a tá vyzerala nejak takto (-) 1+2+3 či čo to bolo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je mi to ľúto ale negatívne, ten digitálny je podľa mňa chybný