Ahojte babulky, co myslite o tomto teste? Este mam asi 4 dni do MS
Mne sa zdá že tam niečo vidim. Ale budeš si istá až potom keď spravíš neskôr. Ale veď to určite vieš ☺️❤️
Urob si o 3 dni z ranneho mocu. Na spodnom sa ti rysuje duch/ciarka.
mne sa tam zda druha ciarka
Vidno už aj druhú čiarku. Tiež som to takto mala cca 4-5 dní pred MS.
Ja som mala taký, asi týždeň pred MS a tehotná som nebola .Testuj sa až po vybechani ms
Že je robený skoro
Testuj až v den ms/po vybechani ms
Ženy...ja nechápem, prečo zavádzate, keď tam nič nie je. A to skutočne nič!!! Ani 💩
Je rozmočený
@mandarinka555 🤣🤣
na spodnom vidim ducha. dolezite je ci sa nieco zacalo rysovat kratko po namoceni, do dvoch minut, alebo to takto ostalo az po vyschnuti
@mandarinka555 aky mas displej, monitor? To na tlacitkovom mobile pozeras? Nic v zlom, no druha ciarka tam je, ale ci ide o tehotenstvo, este nie je jasne. Treba spravit test neskor, cca o 2 dni.
Vidím tam niečo slabulinke
@mandarinka555 ja tiež niekedy nevidím a nie som hľadáčika duchov, ale tu sa naozaj niečo črtá
Vidím držím palce
Ja som mala taký 4 dni pred MS. Videla som to len ja, priateľ nie. Deň pred MS uz bolo vidieť normálne. Skúsila by som za 3 dni, to už vidieť bude.
@nevenka Myslíš si, že keď som stará, tak mám Motorolu, či akú riť? Niektorá mládež už fakt nevie, čo so sebou, že?
Baby treba okuliare 😉 toto sú oba pozitívne testy, ak teda také vysli v limite. Aspoň mne v dvoch prípadoch z takých vyšli 2 deti
Myslim,ze je to skore testovanie a netreba tolko vytahovat jas,aby tam nieco bolo vidiet,treba pockat a testovat neskor,tieto dohady su uplne zbytocne
Nieco tam je a to nosim okuliare a pozeram na tie testy bez okuliarov a vidim tam slabu ciarku na tom spodnom. Skuste testnut o 2 dni. Uz by to malo byt jasnejsie.
@stellarstar 🤦🏼♀️
@ivkam29 ??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ze je negatívny, v návode je to tiež popísané čo ako čo znamená